KAZAZEDE YAKININDAN POLİSE SÖZLÜ SALDIRI

KAZAZEDE YAKININDAN POLİSE SÖZLÜ SALDIRI

Alanyurt Esentepe Mahallesi’nde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı. Kaza sonrası yaralı yakını oldukları bildirilen bir kişi, Eğer benim adım Ömer’se, ben seni vuracağım. Sizin kafanıza taş atanlar yaranıyor oğl

Edinilen bilgilere göre kaza, Alanyurt Esentepe Mahallesi Yenişehir yolu üzerinde meydana geldi. Hüseyin Okumuş yönetimindeki 16 FA 007 plakalı otomobil, Esentepe Mahallesi İstaş Sitesi yakınlarında, Salih İbrahim Özden idaresindeki 16 LN 230 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile her iki araçta bulunan Sait ve Münevver Özden, Harun Yağmur, Güven ve Murat Yıldırım ile Hasan Okumuş yaralandı.

Meydana gelen kazayı gören vatandaşlar, olayı hemen polise ve 112 acil servise bildirdiler. İhbar üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri kaza yerinde geniş güvenlik önlemi alırken, yaralılar ise olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

KAZAZEDE YAKINI POLİSE SALDIRDI

Yaralılar ambulanslarla hastaneye taşınırken, kaza sonrası olay yerine gelen ve kazazede yakını olduğu bildirilen Ömer Ç. isimli şahıs, bilinmeyen bir nedenle bölgedeki polis memurları ile tartışmaya başladı. Sözlü başlayan tartışmanın ardından bir polis memuruna “Eğer benim adım Ömer’se, ben seni vuracağım. Bu tehdit mehdit değil, benim adım Ömer’se ben dediğimi yaparım. Senin için sicilimi bozacağım. Sizin kafanıza taş atanlar yaranıyor oğlum. Senin kafana taş atanlar yaranıyor” diye tehditler savurdu.

Gözaltına alınmak istenen Ömer Ç, polis memuruna saldırmak isterken, başka bir polis memuru tarafından etkisiz hale getirildi. Kelepçe takılan şahıs gözaltına alındı.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07