www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kazazedeleri Yalnız Bırakmadılar

Kazazedeleri Yalnız Bırakmadılar

Beşir Derneği gönüllüleri, Tekirdağ´ın Muratlı ile Çorlu ilçeleri arasındaki Sarılar Mahallesi yakınlarında yaşanan treni kazasının ardından soluğu kaza yeri ve Çorlu Devlet Hastanesi´nde aldı.

Tekirdağ´ın Muratlı ile Çorlu ilçeleri arasındaki Sarılar Mahallesi yakınlarında meydana gelen tren kazası nedeni ile İnegöl Beşir Derneği gönüllüsü de bu ilçeye gitti.

 

HAYIRSEVER İLE MAZLUM ARASINDA KÖPRÜ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Beşir Derneği İnegöl Gönüllü Temsilcisi Uğur Çiçek, "Bildiğiniz gibi Beşir Derneği İnegöl Gönüllü Temsilcileri olarak, ilçemizde bir dizi faaliyet gerçekleştirdik ve faaliyetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Bu kapsamda gerek çocuk giyindirme, gerek erzak yardımları gerekse sağlık sıkıntısı bulunan vatandaşlarımızın yardımına koşarken, gönül coğrafyamızda yaşanan sıkıntıların takipçisi olmaya ve yardım sever insanımız ile mazlumlar arasında bir köprü olmaya devam ediyoruz. Rabbim inşallah bizlerin hizmetini bu yolda baki kılar" dedi.

 

İNEGÖL´DEN ÇORLU´YA

Tekirdağ´ın Muratlı ile Çorlu ilçeleri arasındaki Sarılar Mahallesi yakınlarında meydana gelen tren kazası nedeni ile Beşir Derneği Gönüllüsü Yusuf Tufan Yüzer´in şuan Çorlu´da bulunduğunu belirten Çiçek, "Son günlerde ülke basınında da sıkça duyduğumuz elim kaza nedeni ile derneğimizin gönüllüsü Yusuf Tufan Yüzer kardeşimiz olay yerinde. Gerek kazanın olduğu yerde gerekse hastane çevresinde çalışmalarını sürdürüyor. Hasta yakınlarına ve ekiplere çorba ve çay ikramları aralıksız devam ediyor" diye konuştu.

 

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Çalışmaların sürdüğünü ifade eden Çiçek, "Beşir Derneği Gönüllüleri oradaki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlk günden şu ana kadar halen çalışmalar aralıksız sürüyor. Ben kazada hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah´tan rahmet, dost ve yakınlarına da başsağlığı diliyorum" dedi.

 

Çiçek sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı: "Yusuf Tufan Yüzer kardeşimize de çok teşekkür diyoruz. Olayın yaşandığı andan itibaren diğer gönüllülerle birlikte soluğu kaza mahallinde ve hastane de alması, burada çalışmalarını sürdürmesi ve olayın yaşandığı andan itibaren uykusuz kalarak Ümmet-i Muhammed´in derdi ile dertlenmesi bizleri mutlu etmiştir. Kendisinden Allah razı olsun.?

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00