www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KEMALPAŞA´YA BİR OTOPARK DAHA

KEMALPAŞA´YA BİR OTOPARK DAHA

İnegöl Belediyesi, 38. mahalle otoparkı çalışmasınıKemalpaşa Mahallesi Dürüst Sokak üzerinde gerçekleştirildi.

 

Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, ekipler tarafından Dürüst Sokak üzerinde gerçekleştirilerek tamamlanan otopark çalışmasını yerinde inceleyerek bilgilendirmelerde bulundu.

 

OTOPARK VE AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞAMALARI YAPILDI

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, ?Şehrimizi güzelleştirmek, modern bir şehir kurmak adına yaptığımız çalışmalarımıza bugün bir yenisini daha ekliyoruz. Yaşanabilir bir İnegöl hedefiyle çıktığımız bu yolda özellikle şehrimizin her mahallesinde oluşturduğumuz otopark alanları, yeşil alanlar, dinlenme alanları, çocuk parkları gibi projelerimizle bu hedefe ulaşmaya çalışıyoruz.Bugün Kemalpaşa Mahallesi Dürüst Sokak´ta 952 metrekare alan üzerinde projelendirilen otopark alanı ve ağaçlandırma çalışmamızın açılışını yapmak üzere buradayız? dedi.

 

38. OTOPARK

Çalışma ile ilgili bilgiler veren Kansu, ?952 metrekare alana sahip olan çalışmamızın 525 metrekarelik kısmı otopark alanı olarak planlanmıştır. Otopark alanımız 35 araç kapasitelidir.Projede yaya yolunda bulunan bordürle çevrili alanlara görselliği ön planda olan ağaçlar dikilmiş ve yeşillendirme çalışmaları alanın tüm kısımlarında tamamlanmıştır. Bitkilendirme çalışmasında; ıhlamur ve kurtbağrı bitkilerine yer verilmiştir. Yeşil alan dışında kalan bölge de sert zemin uygulaması için farklı renklerden oluşan taş uygulaması yapılmıştır. Zemin kaplamasında kullanılan döşeme taşları ile desen çalışması yapılmıştır.İlçemizin 38. otopark alanı olan Kemalpaşa Mahallesi Dürüst Sokak´ta yapılan bu otopark düzenleme çalışmasının belediyemize maliyeti yaklaşık olarak 58 bin TL´dir. Otopark alanımızın mahallemize hayırlı uğurlu olmasını diler, saygılar sunarım? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00