www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

"Kendimize yeten bir ülkeyiz"

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayı Özgür Öztürk, başkanlık sistemini hedef alarak; Biz işin sırrını başkanlık sisteminde olmadığını, tam 19 sene önce ispatladık. Çünkü neden? Biz kendi kendine yeten ülkelerden biriydik” dedi.

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayı Özgür Öztürk ve BBP Bursa Milletvekili Adayı Murat Çalışkan ile beraberlerindeki SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer önceki akşam İnegöl Posoflular Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

 SAADET PARTİSİ BU ÜLKENİN MAYASIDIR

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü, Saadet Partisi teşkilatları olarak 7 ayı aşkın zamandan beri çalışıyoruz, gayret ediyoruz. Bunu yaparken öncelikle Allah'ın rızasını kazanmak için çalıştığımızı belirtmek istiyorum. Bu ülkedeki her ferdi değerli buluyoruz. Hangi siyasi parti olursa olsun, hangi düşünce olursa olsun, hepsini önemsiyoruz. Çünkü bu vatanı değerli görüyoruz. Dolayısıyla Saadet Partisi'nin bu ülkenin mayası oluğunu hatırlatıyoruz. Saadet Partisi olmadan Milli Görüş olmadan, birlik ve beraberlik olmuyor. Bunun en güzel göstergesi, geçen 12-13 yıllık süreç içerisinde meclisteki tablo maalesef bizleri mutlu etmiyor. Muhalefetiyle, hükümetiyle birbirine düşman tutumu içerisindeler. Hâlbuki biz milletvekillerini, bizlerin sorunlarını çözsünler diye meclise gönderiyoruz. Biz onlardan kavga istemiyoruz. Biz onlardan çözüm istiyoruz. Çözümün anahtarı da Saadet Partisidir, Milli Görüştür Allah'ın izni ile. Bu seçimlere bizler Milli İttifak ile giriyoruz. Şuanda iki değerli isim yanımızda. Birisi Büyük Birlik Partisi Kontenjanından Milletvekili Adayımız Murat Çalışkan diğeri de çok yakından tanıdığını Özgür Öztürk Bey” dedi.

 SATARAK 3 DÖNEM İLERLENEBİLİR

BBP Bursa Milletvekili Adayı Murat Çalışkan ise, Maalesef bizlere ait olan devlet malları satılarak, çark 2015`e kadar çevrilebilmiştir. Gerek kendi Maliye Bakanları gerek kendi Başbakanları, gerek kendi Dış İşleri Başkanları birbirlerine düşmüş durumdalar. Bunun sebebi artık maalesef ağır sanayi ile yürümediklerinden, üretime değer vermediklerinden devletin gelir kaynakları tükenmiştir. Satarak 3 dönem ilerlenebilir. Sizlerden ricam, bildiğiniz üzere 11 aylık kısa bir sürede, Muhsin Başkanımızın, Erbakan Hocamızın vermiş olduğu destek ile yapmış olduklarını tekrardan yapabilmek adına, çiftçinin yüzünü güldürebilmek adına, asgari ücretliye Türkiye Cumhuriyeti tarihinde verilen en yüksek zammı tekrardan verebilmek adına, mazotun, samanın ve yem grubunun maalesef üreticinin belini bükmesini engellemek adına bizlere  destek vermeniz. Gördüğünüz üzere ülkemizin dost olabildiği bir ülke bile kalmamıştır. Müslümanlık adına çok büyük bir zulüm gerçekleştiriliyor ama devlet olarak o zulümlere dur denilememiştir” şeklinde konuştu.

 SUNİ GÜNDEM POMPALANIYOR

Son olarak açıklamalarda bulunan SP Bursa Milletvekili Özgür Öztürk ise, 7 Haziran`da genel seçimler var. Bu 4 yılda bir yapılıyor. Bu aslında hepimiz için önemli fırsatlar içeriyor. Bu fırsatlar nedir diyeceksiniz. Malumunuz ekonomik sıkıntılar, banka borçları, kredi kartları, iç barış ortamı, dışarıdan dökülen kan ve gözyaşı... Bunların ortadan kalkması için Saadet Partisi güçlü bir rüzgâr estiriyor. BBP ile yaptığımız ittifak sonucu inşallah milletimizin büyük bir teveccühünü görüyoruz. Biz inşallah çok güçlü bir şekilde meclise adım atacağız ve hükümet ortağı olma yolunda inşallah ilerliyoruz. Sizinde bildiğiniz gibi belirli kanallar sürekli aynı kişileri konuşturuyor. Bize suni gündem pompalıyorlar. Bu suni gündemin başında da Başkanlık Sistemi geliyor. Diyorlar ki, bu ekonomi ancak Başkanlık Sistemi olursa çözülür. Biz işin sırrını başkanlık sisteminde olmadığını tam 19 sene önce ispatladık. Çünkü neden? Biz kendi kendine yeten ülkelerden biriydik” ifadelerini kullandı.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19