www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KENDİMİZİ SORUMLU HİSSEDİYORUZ

 KENDİMİZİ SORUMLU HİSSEDİYORUZ

Saadet Partisi İnegöl İlçe Kadın Kolları Başkanı Remziye Özkan, iktidarın eksiklerini dile getirme konusunda kendilerini sorumlu hissettiklerini söyledi.

 

 

Saadet Partisi İnegöl İlçe Kadın Kolları Başkanı Remziye Özkan, Siyasi İşler Başkanı Havva Şen, Halkla İlişkiler Başkanı Tülay Yetim, Mali İşler Komite Başkanı Gülseher Özipek ve İl Sorumlusu Sabiha Turgut ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemiz İdarî İşler Sorumlusu Figen Özdemir`in konuğu olan SP Kadın Kolları Başkanı Remziye Özkan, hükümetin dünya Müslümanlarının gördüğü zulmü engelleme noktasında eksik kaldığını söyledi.

Dünyada Müslümanlara yönelik zulümlerin biran önce bitmesini temenni eden Özkan, "Erbakan hoca döneminde kurulan D-8`ler bugün devam etseydi, dünya Müslümanları bugünkü işgallere maruz kalmazdı."dedi.

Gençliğin gitgide bozulduğunu dile getiren Özkan, zinanın suç unsurundan çıktığını, yasaların bu konuda serbestliğinin de gençler üzerinde etkili olduğunu savundu.

İnegöl`de yaşanan bonzai vakalarına da değinen Özkan, ahlâk ve maneviyatın önemine dikkat çekti. Özkan, seçmenin bilinçsiz olduğunu ve çıkan yasaların medya tarafından çok net bir şekilde ifade edilmediğini kaydederek, "Biz şu veya bu parti demiyoruz, Allah rızası için uğraşıyoruz. Hucurat suresinin 10. ayetinde belirtildiği gibi,  "müminler ancak kardeştirler.  Öyleyse kardeşlerinizin arasını düzeltin ve Allah`tan korkun ki, esirgenesiniz" ayetine uyarak, iktidarın Hak`tan ve hakikatten yana olan hizmetlerinin her zaman arkasındayız, ancak eksiklikleri dile getirmede konusunda da kendimizi sorumlu hissediyoruz."dedi.

 

 

 

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00