Kendini Yakmak İstedi

Kendini Yakmak İstedi

Anne ve babası uyuşturucu ticaretinden hüküm yiyerek cezaevine gönderilen 14 yaşındaki çocuk, üzerine benzin döküp kendisini yakmak istedi. Olay, Emniyet ekiplerinin araya girerek genci etkisiz hale getirmeleriyle son buldu.

Edinilen bilgilere göre; uyuşturucu ticaretinden kesinleşmiş 5 yıl hapis cezası bulunan Papatya A. ile 5 yıl hapis cezası alan eşi İrfan A.´nın çocuğu 14 yaşındaki Seymen A., ailesinin tutuklanmasından etkilenerek intihar kararı aldı.Sinanbey Mahallesi Mesudiye Sokak´taki evine giderek benzin bidonunu ve çakmağı eline alan genç, sokağa çıkarak ?Kendimi yakacağım? diye bağırmaya başladı. Genci gören komşuları durumu hemen Emniyete ihbar ettiler.Olay yerine gelen Emniyet ekipleri, gencin kendisini yakmasına ihtimaline karşın 112 Acil Servis ekiplerine ve İnegöl İtfaiye ekiplerine haber verdiler.

EMNİYET SON ANDA ARAYA GİRDİ

Emniyet ekipleri, genci ikna etmek için yoğun çaba harcarken eline benzin bidonu ve çakmak olan ve üzerine benzin dökerek; ?Anne ve babamı tutukladınız, evde kardeşlerimle kaldım? diyerek bağırmaya başladı. Emniyet ekipleri arasından bulunan bir komiser, gencin bir anlık boşluğundan yararlanarak çakmağı ve bidonu elinden aldı. Genç ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68