Kent Konseyi Kitap Bağışladı

Kent Konseyi Kitap Bağışladı

İnegöl Kent Konseyi, Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi kütüphanesine kitap bağışında bulundu.

Üniversitenin başlattığı kitap kampanyası çerçevesinde dünya ve Türkiye klasikleri, Roman ve Edebi eserlerden oluşan yaklaşık 250 adet kitap, düzenlenen programla İşletme Fakültesi Dekanı Prof. İbrahim S. Canbolat´a teslim edildi.

NİTELİKLİ İNSAN GÜCÜNE İHTİYACIMIZ VAR

Kitap tesliminde konuşan Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah, ?Kitap okumanın yaşı yoktur. Ama kitap okumak en  çok üniversite öğrencileri ve hocaları için önemlidir ve gereklidir. Her kurumda nitelikli insan gücüne ihtiyacımız vardır. Üniversiteler, kentler ile işbirliği yapıp projeler üretmelidirler. Biz, Dekan İbrahim S. Canbolat Bey´in çalışmalarını biliyoruz ve takdir ediyoruz. Kent Konseyi olarak çalışmalarına katkıda bulunmayı da bir vazife biliyoruz? dedi.

?KİTAP, ÜNİVERSİTELERİN EN ÖNEMLİ VE ETKİN VASITASIDIR?

Prof.Dr. İbrahim S. Canbolat ise, ?İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah Bey ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Daha önce kütüphanemize kitap takviyesi konusunda bir talebimiz olmuştu. Sağ olsunlar bu talebimize destek oldular. Gerçekten ihtiyacımız olan güzel kitaplar getirdiler. Kitap, üniversitelerin en önemli ve etkin vasıtasıdır? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32