www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kent Müzesinde İmza Günü

Kent Müzesinde İmza Günü

İnegöl Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında İnegöl’ün yakından tanıdığı yazar Numan Kartal’ı ağırlayacak. Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Çarşamba günü (bugün) düzenlenecek sergi ve imza gününe tüm ilçe halkını davet etti.

İnegöl Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında bugün Kent Müzesi’nde araştırmacı yazar Numan Kartal konuk edilecek. Kartal’ın 40’a yakın eserinin sergileneceği etkinlikte, Numan Kartal İnegöllüler için kitaplarını da imzalayacak.

YAZARIMIZIN İNEGÖL’E AYRI BİR HAYRANLIĞI VAR

İnegöl ile alakalı da eserleri bulunan araştırmacı yazar Numan Kartal’ın çeşitli dallarda yazmış olduğu 40’a yakın eseri, bugün İnegöl Kent Müzesi sergi salonunda sergilenecek. Sergi ve imza günüyle alakalı bilgiler veren Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, “Değerli yazarımız Numan Kartal ilçe halkımız tarafından yakinen tanınıyor. Yazarımızın İnegöl’e ayrı bir hayranlığı var. Kaleme aldığı birçok eser, çeşitli çalışmalara kaynak oluyor. Yazarımızın çeşitli zamanlarda ve farklı türlerde kaleme aldığı 40’a yakın eser ve bilimsel yazılarını sergi haline getirdik” dedi.

Yazar Numan Kartal’ın eserlerinin yer alacağı serginin yanı sıra, yazarın İnegöllüler için kitaplarını da imzalayacağını söyleyen Gülhan Şahin; “Bu etkinliği aslında 24 Kasım Öğretmenler Gününde yapmayı planlamıştık. Ancak hocamızın Kültür Bakanlığı tarafından bastırılan ‘Atatürk ve Kocacık Türkleri’ isimli kitabının yeni baskısının çıkmasını bekledik. Bu kitabın bir özelliği de Amerika’da bazı üniversitelerde kaynak kitap olarak kullanılmasıdır. Yazarımızın hem bu kitabı, hem de diğer kitaplarının yer alacağı sergimiz 26 Aralık Çarşamba günü (bugün) saat 13.30’da İnegöl Kent Müzesi’nde açılacak. Hocamız aynı zamanda bu etkinlik kapsamında kitaplarını da imzalayacaktır. Tüm ilçe halkını sergi salonumuzun açılışına davet ediyoruz” diye konuştu.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19