KENT MÜZESİNDE TEKNİK İNCELEME GEZİSİ

KENT MÜZESİNDE TEKNİK İNCELEME GEZİSİ

Kurulduğu günden bu yana yerli ve yabancı ziyaretçilere ev sahipliği yapan, Türkiye’de birçok kente örnek olan İnegöl Kent Müzesi, bu sefer teknik bir inceleme gezisine ev sahipliği yaptı. Mimar ve Mühendisler Grubu Bursa Şubesi, her ay düzenlediği

Ülkemizin önemli bir sivil toplum kuruluşu olan ve 1993 yılından itibaren aktif faaliyet gösteren Mimar ve Mühendisler Grubu Bursa Şubesi, her ay düzenlediği teknik gezilerden bir yenisini İnegöl’e yaptı.

İnegöl Belediyesi’nin yaptığı prestijli projelerden olan İnegöl Kent Müzesi’ni hem teknik açıdan incelemek hem de gezmek maksadıyla İnegöl’e geldiklerini ifade eden, Mimar ve Mühendisler Grubu Bursa Şube Başkanı Mustafa Bayraktar, “Bursa Şubesi olarak, her ay bir yere teknik inceleme gezisi düzenliyor, bu gezi ve incelemeler esnasında da aylık toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Bu ayki gezimizde İnegöl’ü seçtik. İnegöl’ü seçmemizde İnegöl Belediyesi’nin yaptığı projeler ile İnegöl Kent Müzesi etkili oldu” dedi.

Mimar ve Mühendisler Grubu Bursa Şubesi yönetim kurulu üyesi olan Ali Yılmaz ise Kent Müzesi gezisinin son derece faydalı olduğunu, hem teknik açıdan hem de İnegöl kültürü açısından fayda sağladığını belirtti. Daha önce 15 farklı yere gezi düzenlediklerini ve en son olarak ta Petkim Aliağa Rafinelerini gezdiklerini vurgulayan Yılmaz; İnegöl’e yaptıkları ziyarette İnegöl Kent Müzesine hayran kaldıklarını da vurguladı. Yılmaz ayrıca, İnegöl gezisinin düzenlenmesinde destek veren Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a da ayrıca teşekkür etti.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise “Mimar ve Mühendisler Grubu Bursa Şubesinden 25 kişilik bir ekip gezi ve incelemelerde bulunmak için İnegöl’e gelmek istediklerini belirtiklerinde, kendilerine İnegöl Kent Müzesini önerdik. Gelip incelediler. Hem gezdiler hem de konularıyla alakalı oldukları için bizlerden bilgi aldılar. İnegöl Kent Müzemizde kendilerine kısa bir de sunum yaptık. Çok faydalı bir gezi olduğunu belirten grup üyeleri, Müzemize de hayran kaldıklarını ifade ettiler. Biz de kendilerine İnegöl Köftesi ikram ederek memnuniyetimizi belirttik. Tüm grup üyelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu

Mimar ve Mühendisler Grubu üyeleri adına Bursa Şube Başkanı Mustafa Bayraktar’a Başkan Aktaş bir plaket verdi. Başkan Aktaş, grup üyelerine ayrıca İnegöl köftesi de ikram etti.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00