Kerestecilerden Orman İşletmeye Ziyaret

Kerestecilerden Orman İşletmeye Ziyaret

Kısa süre önce yapılan kongreyle göreve gelen İnegöl Keresteciler Odası Başkanı Ziya Turan ve yönetim kurulu üyeleri, İnegöl Orman İşletme Müdürü Nejdet Güdül´ü makamında ziyaret ettiler.

Yeni yönetim olarak ilk ziyaretlerini İnegöl Orman İşletme Müdürü Nejdet Güdül´e yapan Keresteciler Odası Başkanı Ziya Turan, ?Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yapılan orman emvali ihalelerine oda faaliyet belgesi şartı konulmasını istiyoruz. Çünkü bazı ihalelere herhangi bir odaya kaydı olmayan, hatta bu işle iştigal dahi etmeyen şahıslar katılıyor. Kayıt dışının önüne geçilmesini istiyoruz. Aynı isteği İnegöl Ticaret ve Sanayi Odasında da istediler. Bu anlamda ihalelere katılan şahıs ve firmalardan oda kayıt belgesi şartı konulmasını istiyoruz. Bununla ilgili resmi talepte de bulunuyoruz. Yeni yönetim olarak bugüne kadar yapılan faaliyetlere devam edeceğiz. Yeni üye kazanmak için çalışmalar yapacağız. Şuan 110 civarında üyemiz var. Bu sayısı artıracağız. İnegöl mobilyanın başkenti. Ama kereste olmazsa mobilya da olmaz. İnegöl mobilyacılık ne kadar önemliyse kerestecilikte önemli. İnegöl´ün bir gözbebeği de keresteciliktir. İnegöl´de mobilyanın ana kaynağı, başlangıç noktası keresteciliktir? dedi 

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Orman İşletme Müdürü Nejdet Güdül, oda yönetimin isteklerini yakın zamanda hayata geçireceklerini belirterek, yeni yönetime başarılar diledi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22