KERİZ MUAMELESİ!

KERİZ MUAMELESİ!

İnegöl ve Yenişehir araçlarına getirilen ambargoya değinen MHP Yenişehir Belediye Meclis Üyesi Ercan Özel, ?Trafiğin rahatlatılması bahane edilerek yapılan bu uygulamanın amacı, bu ilçelerden gelen vatandaşlarımızdan BURULAŞ´a para kazandırmak.?dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi´nin geride bıraktığımız yıl bütçesini tutturamadığı ortaya çıktı.

BELEDİYE BORÇ BATAĞINA SAPLANMIŞ!

Recep Altepe başkanlığındaki belediye, 2016 yılında 356 milyon lira (eski parayla 356 trilyon) borçlandı. CHP ve MHP´li üyeler, Altepe´yi eleştirerek, ?Belediyenin borç batağına saplandığına? dikkat çekti.

AMAÇ BURULAŞ´A PARA KAZANDIRMAK

Bütçenin görüşüldüğü maddede BURULAŞ´ın İnegöl ve Yenişehir´den gelen araçlara yönelik hayata geçirdiği Kestel uygulamasına dikkat çeken MHP´li Meclis Üyesi Ercan Özel, ?Bursa Büyükşehir Belediyesi maalesef düştüğü güç durumdan kurtulmak için faturayı halka ödetmeye çalışıyor. Örneğin İnegöl- Yenişehir ilçelerimizden Bursa´ya gelen vatandaşlarımızdan gelir elde etmek için doğu garajını kaldırıyorlar. Trafiği rahatlatılması bahane edilerek, yapılan bu uygulamanın amacı bu ilçelerden gelen vatandaşlarımızdan Burulaş´a para kazandırmak. Çünkü amaç trafiği rahatlatmak olsa, Kestel ve Gürsu´dan her dakika kalkan kent meydanı minibüslerine çare aranırdı.?diye konuştu.



  • BIST 100

    10263,97%0,54
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,77% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2388,12% -0,34
  • Ç. ALTIN

    3873,60% -0,14