www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KEVSER İRGİN´LEYOLA DEVAM

KEVSER İRGİN´LEYOLA DEVAM

Türkiye Yardım Sevenler Derneği İnegöl Şubesi, 15. Olağan Genel Kongresini gerçekleştirdi. 9 dönemdir yani 18 yıldır Başkanlık görevini yürüten Kevser İrgin, tek liste ile gidilen seçimde 10. dönemine seçildi.

 

1978 yılında kurulan ve dün Royal Hotel´de 15. Olağan Genel Kongresini gerçekleştiren Türkiye Yardım Sevenler Derneği İnegöl Şubesi´nde tek liste ile gidilen seçimde Başkan Kevser İrgin,10. dönemine seçildi.

 

41 ÖĞRENCİYE BURS VERİLİYOR

98 üyesi bulunan derneğin 41 öğrenciye burs sağladığını belirten Kevser İrgin, aylık giderlerinin 6 bin 500 TL olduğunu belirterek bu miktarın karşılanması açısında kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

 

DESTEKLERİN ARTMASINI İSTİYORUZ

Dernek Başkanı olarak 18 yılı geride bıraktığını ve 20. yıla doğru gittiğini belirten İrgin, ?15´inci Genel Kurulumuzu yapmış bulunmaktayız. Çoğunluk sağladık. Bütün gelen üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Bizlerle beraber oldular, bizlerin yaptıklarını paylaştılar. Bir dönemi atlattık. Tekrar yeni bir dönemdeyiz. Öğrencilerimiz var. Geçen sene olduğu gibi bu sene de 41 öğrenci okutuyoruz. Bunun yanında yaşlılarımız var, bunlara da şartlı aylık ismi altında her ay ücret ödüyoruz. Gelen ihtiyaç sahiplerini çevirmiyoruz, ama genellikle öğrenciler üzerinde duruyoruz. Bu bize çok mutluluk veriyor. Belgelerini, diplomalarını aldıkları zaman avukat olmuş, işadamı olmuş, işletmeci olmuş, iş adamı olmuş gayet hoşumuza gidiyor. Hepimiz çok onurlanıyoruz. Bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Daha da ileriye götürmek istiyoruz. İnegöl halkı her zaman yanımızda. Her zaman desteklerini görüyoruz ve çoğalmasını istiyoruz. Herkes bizim yanımızda olsun? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00