www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kâh ağlattı kâh güldürdü

Kâh ağlattı kâh güldürdü

Katıldığı bir TV programında anlattığı pantolon hikâyesi ile akıllara kazınan ve tüm Türkiye´yi ağlatan eğitimci-yazar Alişan Kapaklıkaya, İnegöl Belediyesi´nin organizasyonuyla düzenlenen seminerde ilçe halkıyla buluştu.

Türkiye´nin pantolon hikâyesi ile tanıdığı, gönüllere dokunan hikâyede pantolonunu kardeşine 5 dakikalığına giydirmeyi beklerken kardeşinin ölüm haberini alan eğitimci-yazar Alişan Kapaklıkaya, İnegöl Belediyesi´nin düzenlediği Nisan ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında İnegöllülerle buluştu.

 

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Yokluk yıllarında yaşanan duygu dolu hikâye ile Türkiye´yi ağlatan Kapaklıkaya, kişisel farkındalık seminerinde için İnegöl´e geldi. Çarşamba akşamı 20.00´da İnegöl Belediyesi Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi´nde düzenlenen seminere, ilçe halkının ilgisi de yoğun oldu. 400 kişilik salonda oturmaya yer kalmayınca, yüzlerce kişi salonun merdiven boşlukları ve ardından sahneyi de doldurdu. Sahneyi Alişan Kapaklıkaya´nın hareket edebileceği küçük bir alan kalana kadar dolduran vatandaşların yanı sıra, salona giremeyenler de semineri dışarıda kurulan sinevizyondan takip etti.

 

Alişan Kapaklıkaya´nın seminerine vatandaşların yanı sıra protokolün ilgisi de yoğun oldu. Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti İlçe Başkanvekili Ömer Semiz ile parti yöneticileri de yaklaşık 2 saat süren semineri ilgiyle takip etti.

 

KÂH AĞLATTI KÂH GÜLDÜRDÜ

Eğitimci Yazar Alişan Kapaklıkaya, seminere katılanları kâh ağlattı, kah güldürdü. Anlattığı hikâyelerle salondakileri geçmişe götürerek kendi yaşadığı günleri anlatan Kapaklıkaya, seminerde toplumsal konulardan gelin kaynana ilişkilerine ve karı koca ile çocuklarla olan iletişime kadar birçok konuya temas etti. Oldukça verimli geçen seminerde, Kapaklıkaya ufuk açan bilgileri salondaki vatandaşlarla paylaştı.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25