www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KİCK BOKSÇU ŞAMPİYONLUK PEŞİNDE

KİCK BOKSÇU ŞAMPİYONLUK PEŞİNDE

İnegöl Şekerspor Kulübü sporcusu Muhammed Celil Özmen, İrlanda´da düzenlenecek Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası öncesi hocası Harun Alan ile birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı ziyaret etti.

Samsunda düzenlenen Türkiye Şampiyonası´nda birinci gelerek önemli bir başarıya imza atan Muhammed Celil Özmen, bu başarısından sonra gözünü İrlanda´da düzenlenecek olan dünya şampiyonasına dikti. Başarılı sporcunun ziyaretinde konuşan Başkan Aktaş, ?Muhammed Celil Özmen´in İrlanda´da düzenlenecek Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası´ndan iyi bir derece elde ederek döneceğine inancımız tamdır? dedi.

DÜNYA GENÇLER KİCK BOKS ŞAMPİYONASI´NA KATILIYOR

Şekerspor Kulübü Antrenörü Harun Alan ile Türkiye Şampiyonu Muhammed Celil Özmen´e hoş geldiniz diyerek sözlerine başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; ?Şekerspor kulübü Kick Boks sporcusu olan Muhammed Celil Özmen kardeşimiz 18 Mayıs´ta düzenlenen Türkiye Şampiyonası´nda birinci gelerek bizleri ziyadesiyle mutlu etmişti. Elde ettiği bu başarılı sonuçla Muhammed Celil Kardeşimiz ülkemizi İrlanda´da düzenlenecek dünya şampiyonasında temsil etme hakkı elde etti. Tabi şimdi daha da büyük başarılara imza atmak adına 27 Ağustos-04 Eylül tarihleri arasında İrlanda´da düzenlenecek olan Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası´nda 71 kg da ülkemizi temsil edecek? şeklinde konuştu.

ŞEHRİMİZİ TEMSİL EDİYOR

Elde ettiği bu başarılı sonuçları hem şehrimizi temsil etme hem de kulübü ve kendisi için onur verici bir durum olarak görmekteyiz diyen Aktaş; ?Kendisini Türkiye Şampiyonası´nda elde etmiş olduğu başarısından dolayı kutlarken, dünya şampiyonasında kazanacağı madalya ile yeniden kendisini ve hocasını burada misafir ederek ödüllendirme yapmayı arzuluyoruz. Muhammed Celil kardeşimiz bugün itibariyle istediği ve arzuladığı başarılara yelken açmak için ilk önce Niğde´deki Milli Takım kampına katılacak. Daha sonra İrlanda´da 27 Ağustos´ta başlayacak olan dünya şampiyonasına katılmak için bu ülkeye gidecek? diye konuştu.

Aktaş son olarak; ?Muhammed Celil kardeşimize İrlanda´da yapılacak dünya şampiyonasından iyi sonuçlar elde ederek dönmesi dileğiyle, kendisine başarılar ve kolaylıklar diliyorum? dedi.

?BAŞKANIMIZ HER ZAMAN SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA?

Ziyarette konuşan İnegöl Şekerspor Kulübü Antrenörü Harun Alan ise; ?27 Ağustos ? 04 Eylül tarihleri arasında İrlanda´da düzenlenecek olan Dünya Gençler Kick Box Şampiyonası katılım gösterecek Muhammed Celil kardeşimiz ile birlikte bugün Belediye Başkanımızı ziyaret etmek istedik. Başkanımız sağ olsunlar her zaman sporun ve sporcunun yanında bir tavır sergiliyor. Bizlere de her konuda katkı ve destek vereceklerini belirttiler. Başkanımıza bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı huzurlarınızda teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz? dedi.

Alan; ?Başarılı sporcumuzun Niğde´deki 15 günlük Milli Takım kampını en iyi şekilde değerlendirerek İrlanda´da yapılacak olan dünya şampiyonasına hazır bir şekilde katılacağından eminiz. Muhammed Celil kardeşimizin inşallah İrlanda´dan bir dünya derecesi elde ederek şehrimize döneceğine yürekten inanıyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19