?KILIÇ KININDAN ÇIKMADIKÇA İT SÜRÜSÜ DAĞILMAZ?

?KILIÇ KININDAN ÇIKMADIKÇA İT SÜRÜSÜ DAĞILMAZ?

İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği´nden ülke genelinde yaşanan terör olaylarına ilişkin yapılan yazılı basın açıklamasında; ?Son zamanlarda yaşamış olduğumuz terör saldırı ile atalarımızın, ?Kılıç kınından çıkmadıkça it sürüsü dağılmazmış´ söz

İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği yönetimi, ülke genelinde yaşanan terör saldırılarına ilişkin yazılı bir basın açıklaması yayınladı. 

Yapılan yazılı basın açıklamasında; ?04.11.2016 tarihinde, eli kanlı, bebek katili terör örgütü PKK´nın yapmış olduğu bombalı saldırıyı ve sonucunda 2´si polis 7´si sivil olmak üzere toplam 9 vatandaşımızın şehit edildiğini milletçe üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Tüm şehitlerimize Allah (c.c.)´tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.Her şeyden önce belirtmek isteriz ki, tüm tarih boyunca zalimlerin bedenine saplanan Zülfikar olan Türk milletinin, bu terör belasını da def edeceğine inancımız tamdır. Son zamanlarda yaşamış olduğumuz terör saldırı ile atalarımızın, ?Kılıç kınından çıkmadıkça it sürüsü dağılmazmış´ sözündeki gerçeklik payı, bir defa daha gözler önüne serilmektedir. Ertuğrul Gazi atamızın isim önderliğinde kadim Türk kültürünün sözcüsü, anlatıcısı olmaya çalışan, İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneğinin üyeleri olarak bizler, adı ne olursa olsun, devletimiz ve milletimize kast etmeye çalışan tüm terör örgütleri ile mücadelede sonuna kadar devletimiz ve milletimizin yanında olacağımızı bir defa daha beyan ederiz.Ülke gündemimizi meşgul eden bir diğer konu ise ?Sırtını YPG´ye dayayan(!)´, PKK´nın Türk milletini tükürüğüyle boğacağını(!) beyan eden, terörist başı, bebek katiline ?Sayın(!)´ diye hitap eden, TBMM´den maaş alıp PKK leşlerinin sözde cenaze törenlerine katılan milletvekillerinin gözaltına alınması ve akabinde de tutuklanmasıdır. Peşinen söylemek isteriz ki, geç kalınmış olduğuna inandığımız bu yargılama sürecinde, sonuna kadar devletimizin arkasındayız. Söz konusu partinin milletvekili ve yöneticileri hakkında başlatılan hukuki süreç duyulur duyulmaz Diyarbakır´da eli kanlı PKK terör örgütünün bombalı saldırı yapması da adeta bu parti ile terör örgütü arasındaki bağı gözler önüne sermektedir. Her ne ad, unvan veya sıfat altında olursa olsun, milli bütünlüğümüze kast etmeye çalışan illegal örgütlere destek verenlere bu desteklerinin hesabı Türk Milleti adına karar veren bağımsız Türk Mahkemelerince sorulmalı ve tüm terör örgütü üyeleri, sempatizan ve destekçileri en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Unutulmamalıdır ki, bizler, devletimiz ve milletimizin yüksek çıkarlarına aykırı davranan herkesin karşısında ve devletimiz ve milletimizin yanındayız; tabir-i caizse ?Elif´ gibi dimdik ayaktayız. Bu düşüncelerle, şehit olan tüm asker, polis ve sivil vatandaşlarımıza Allah (c.c.)´tan rahmet, yaralı vatandaşlarımız ve gazilerimize de acil şifalar dileriz? ifadelerine yer verildi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22