Kılıçdaroğlu´na İnegöl´de karşılama

Kılıçdaroğlu´na İnegöl´de karşılama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey´in tanıtım toplantısı için Ankara´dan Bursa´ya giderken İnegöl girişinde karşılandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey´in tanıtım toplantısı için Bursa´ya geldi. Kılıçdaroğlu Ankara´dan Bursa´ya karayolu ile geldiği sırada teşkilat üyeleri tarafından İnegöl girişinde karşılandı. Araçtan inen Kemal Kılıçdaroğlu partilerle selamlaştıktan sonra büyük bir kalabalık ve uzun araç konvoyu eşliğinde yoluna devam etti. 

Bursa´da yapılacak olan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey´in tanıtım toplantısına katılmak için Ankara´dan gelen Kılıçdaroğlu, İnegöl girişinde partiler tarafından karşılandı. Karşılama programına Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey´in yanı sıra Bursa milletvekilleri hazır bulundu. Bursa-Ankara yolunda bekleyen partilerle buluşan Kılıçdaroğlu, araçtan inerek kendisini karşılamaya gelenlerle selamlaştı. Kılıçdaroğlu, daha sonra Bursa´daki programa katılmak üzere yoluna devam etti.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07