KILINÇ; KAZANAN İNEGÖL FUTBOLU OLSUN

KILINÇ; KAZANAN İNEGÖL FUTBOLU OLSUN

İnegöl derbisinde Kurtuluşspor ile karşılaşacak olan Kafkasspor bu maçta galibiyetten çok dostluğu önde tutuyor. Kulüp Başkanı Serhat Kılınç, “Dostane bir havada geçsin ve hak eden 3 puanı alsın. Sonuçta kazanan İnegöl futbolu olsun.”dedi.

Sezona büyük umutlarla girmesine rağmen, ilk yarıda topladıkları 15 puandan çok daha fazlasını beklediklerini söyleyen Kafkasspor Kulüp Başkanı Serhat Kılınç, “İlk yarıda bazı maçlarda puanları hak ettiğimiz halde, şanssız maçlar oynadık. Bu anlamda artık 2.yarıda daha dikkatli olmamız şart. Çünkü telafisi olmayan maçlar oynayacağız ve hedeflediğimiz bölgesel amatör lige katılmak için tüm maçlardan galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Grupta dengeler her hafta değişebiliyor. Çünkü, zirve mücadelesi veren takımlar arasında fazla puan farkı yok” dedi.

Kılınç, teknik heyetin raporu doğrultusunda Anıl ve Abdullah ile anlaştıklarını söyleyerek, “Bu futbolcuların bize faydalı olacaklarını inancımız tam.”dedi. Dış sahada Cumartesi günü karşılaşacakları Kurtuluşspor maçına değinen Kılınç, “Dostane bir havada geçsin ve hak eden 3 puanı alsın. Sonuçta kazanan İnegöl futbolu olsun. Bu arada taraftarımızda bizi zorlu maçta yalnız bırakmasın” diye konuştu.



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24