www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KİM BU GİZLİ EL

KİM BU GİZLİ EL

MHP Meclis Üyesi İsmail Karaman, Cerrah´lı minibüsçülerin yaşadığı sorunu, büyükşehir belediye meclisine taşıdı. Karaman, hiçbir belde ve köye olmayan uygulamanın Cerrah´ta uygulanmasının çifte standartlığına dikkat çekerken, gizli bir elin Cerrahlılar il

Geçtiğimiz hafta Cerrah´tan İnegöl´e yolcu taşırken araçları bağlanan sürücülerin yaşadığı sorun  dün bursa büyükşehir belediye meclis toplantısında görüşüldü.

Cerrah´ın son belediye başkanı ve MHP meclis üyesi İsmail Karaman, söz aldığı meclis toplantısında hem Cerrahlı minibüsçülerin sorununu hem de, İshakpaşa Camii çevresinde devam eden düzenlemelerden duyulan şikayeti dile getirdi.

Karaman Cerrahlı minibüsçülerin yaşadığı sorunun İnegöl´de başka bir belde yada köyde yaşanmadığını dikkat çekti ve yaşanan sorunun çözümü için muhatap bulunamadığını söyledi. Karaman ayrıca birden bire içerisinden çıkan gizli bir elin vatandaş ile belediyeleri birbirine düşürecek atraksiyon içerisine girdiğini öne sürdü.

Büyükşehir Belediyesi´nin İshakpaşa Cami çevresinde devam eden düzenleme ve güzelleştirme çalışmalarından da söz eden Karaman, tarihi yapının yer aldığı yeşil alanın çok fazla betonlaştırılmasının kamuoyunda rahatsızlık duyduğunu, bu durumun gelecekte tarihi çınarların yok olmasına sebebiyet vereceğine dikkat çekti ve çalışma bitmeden kanunda çözüm bulma adına araştırma yapılmasını önerdi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19