www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KİM TAKAR ERDOĞAN´I!

KİM TAKAR ERDOĞAN´I!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın geçtiğimiz günlerde 8 yaşındaki Kayra için arayıp ilgilenmesi için talimat verdiği İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ın, aileye hiç bir yardımda bulunmadığı ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan´dan Kayra ile ilgili talimat alan Alinur Aktaş´ın aileye hiçbir yardım bulunmayarak mağdur ettiği ööne sürüldü.

Gazetemize özel açıklama yapan Kayra´nın annesi Ayşen Karakaş,"Cumhurbaşkanımız devreye girmeden önce herkes bize yardım ediyordu. Milli eğitim kampanya düzenledi. Devletimiz Kayra´nın ABD´deki ameliyatı için 3,4 milyon TL yardımda bulundu. Ancak Cumhurbaşkanımız devreye girip belediye başkanına talimat verdikten sonra, kimse aramaz oldu, herkes yardımını kesti. Belediye Başkanı Alinur bey zaten gazetelerde görünmek için bir kez ziyaret etti hepsi o. Bize hiç bir şekilde yardımda bulunmadı. Bizi mağdur etti."diye konuştu.

CUMHURBAŞKANIN TALİMATINI DİNLEMEDİ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ın Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın talimatına rağmen kendileri ile ilgilenmediği kaydeden Anne Ayşen Karakaş, "Başkan Aktaş çok rahat, bu rahatlığı nereden geliyor bilmiyorum.  Ama bizi mağdur etti. Bende Ankara´ya meclise kadar gittim. Milletvekili Hüseyin Şahin´e ve bir yetkiliye Aktaş´ı şikayet ettim. Ben Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek istiyorum."dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19