www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KİME HİZMET EDİYORSUNUZ

KİME HİZMET EDİYORSUNUZ

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, zeytin dalı operasyonunun durdurulmasını isteyen Türk Tabipler Birliğini sert sözlerle eleştirdi.

MHP İnegöl İlçe Teşkilatı, ?bu sofrada bereket var´ sloganı ile düzenlediği sabah namazı buluşması programlarını Pazar sabahı Çinili Cami´nde devam ettirdi.

Programa Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir ve yönetim kurulu üyeleri, İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Sabri Çağla ile Orhaniye Mahallesi sakinleri katıldı.

KUVAY-I MİLLİYE RUHUNUN DİRİLMESİ GEREKİR

Programda bir konuşma gerçekleştiren MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir,?Malumunuz üzere devletimiz Türkiye´nin güneyinde oluşturulmak istenen terör koridorlarına, şer odaklarına karşı Zeytin Dalı isimli bir operasyon başlattı. Öncelikle belirtmek isteriz ki bu operasyon Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nin bekasını ilgilendiren en temel konulardan biridir. HDP, Türk Tabipler Birliği gibi ne idüğü belirsiz topluluklar bunun bir savaş olduğunu ve bu savaşın sonlanmasını istiyorlarmış. İstanbul´da, Ankara´da ve ülkemin çeşitli bölgelerinde terör örgütü PKK, DAEŞ, DHKP-C tarafından patlatılan bombalar nedeniyle vatandaşlarımız hayatını kaybettiğinde neredeydiniz? Devletimizin suskunluğunu, güçsüzlük zanneden, esnekliği korkaklık zannedenler bugün Türk´ün gücünü görüyorlar ve görmeye de devam edecekler.  Hadi terör örgütü ile göbeği bir kesilen HDP´yi anladık, senin derdin ne Türk Tabipler Birliği, sen kime hizmet ediyorsun? Şuanda içinde olduğumuz durum Kuvay-ı Milliye ruhunun yeniden dirilmesi gerektiğini, birlik ve berberliği ihtiyacımızın olduğunu göstermektedir" şeklinde konuştu.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01