Kimliği İle Değil İnsanlığı İle Fark Yarattı Suriyeli Vatandaş İnsanlık Ölmemiş Dedirtti

Kimliği İle Değil İnsanlığı İle Fark Yarattı Suriyeli Vatandaş İnsanlık Ölmemiş Dedirtti

İnegöl´de bir Suriyeli vatandaş Ertuğrul gazi caddesinde yürürken bulduğu içinde yüklü miktarda para bulunan cüzdanı polise teslim etti. Ekipler ise kısa sürede sahibine ulaşarak cüzdanı teslim etti. Yaşanan bu olay ise insanlık ölmemiş sözünü bir kez dah

Alınan bilgiler göre Muhammet Musa isimli Suriyeli genç mobilya sanayinde yürüdüğü sırada yerde bir cüzdan buldu. Suriyeli genç içinde yüklü miktarda para ve kredi karttı bulunan cüzdanı cebine koyarak civarda devriye atan polis ekiplerine teslim etti. Cüzdanla birlikte Muhammet Musa´yı polis aracına alan ekipler Mahmudiye Mahallesinde bulunan polis karakoluna getirdi. Bulunan cüzdan karakolda incelendikten sonra cüzdanın sahibinin Fatih Yılmaz isimli bir vatandaşa ait olduğu tespit edildi. Emniyet güçleri Fatih Yılmaz´ı telefondan arayarak cüzdanının bulunduğunu ve polis karakolunda olduğu bilgisi verildi.

Cüzdanın sahibi Fatih Yılmaz karakola gelerek cüzdanını teslim aldı. İçerisinde yüklü miktarda parasının olduğunu söyleyen Yılmaz; ?Para bana ait değildi, işyerinin parasıydı ben böyle duyarlılık gösterdiği için Suriyeli kardeşimize çok teşekkür ediyorum.? dedi.

 

Muhammet Musa ise yolda yürüdüğü sırada Cüzdanı bulduğunu belirterek, içindekilere dokunmadan polislere teslim ettiğini sahibinin bulunmasından dolayı da mutlu olduğunu ifade etti.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    10247,75%-0,86
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    34,66% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2402,97% 0,12
  • Ç. ALTIN

    3892,73% -0,26