Kimse bize zarar veremez

Kimse bize zarar veremez

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Hayati Bedir, Türkiye´nin tüm mazlumların koruyucusu olduğunu belirterek, ?Bizim ruhumuzda mücadele, yüreğimizde iman oldukça ve bu yüreklerde hep birlikte attıkça, ne devletimize ne de milletim

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Hayati Bedir, seçim çalışmaları kapsamında önceki akşam Akhisar Mahallesi´nde ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla buluştu.

 

OYUNLARI HEP BERABER BOZLARIM

Ziyarette açıklamalarda bulunan MHP Bursa Milletvekili Adayı Hayati Bedir, ?Bizleri sıcak karşılamanızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu durum hepinizin malumu... Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlarda hepimizin malumu? Bu yapılarınlar için Cumhur İttifakı olarak yola çıktık. Değerli kardeşlerim, ağabeylerim, uzun yıllar ülkemiz üzerinde oyunlar oynanmış ve bu oyunlar devam etmektedir. Bu oyunların bozulmasını istiyorsak ve hiç bir şey bilmiyorsak, sadece düşman okuna bakmamız yeterlidir.Ekonomik oyunlarla bizleri yıldırmaya çalışıyorlar. Mazlum memleketlerin, mazlum insanlarına saldırarak bizleri yıldırmaya çalışıyorlar. Ama onlar hala farkında değil. Allah bir millete kaldıramayacağı yükü yüklemez. Dünyadaki tüm mazlum insanları savunma, hakkı savunarak mazlumların yanında durma hakkı da yüce Türk milletine verilmiştir.Bizim ruhumuzda mücadele, yüreğimizde iman oldukçave bu yüreklerde hep birlikte attıkça, ne devletimize ne de milletimize kimse zarar veremez.Bugün burada olmamızın bir nedeni var. Sizlerden, siz değerli kardeşlerimizden ve ağabeylerimizden bir ricamız olacak. Topyekûn ülkemiz üzerindeki oyunların bertarafı için oyunuzu Cumhur İttifakı´na, milletvekilliğinde ise oyunuzu Milliyetçi Hareket Partisi´ne atmanızı istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle beni dinlediğiniz için teşekkür ediyor, hepinizi Allah´a emanet ediyorum? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,36% -0,34
  • EURO

    34,70% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2397,21% -1,04
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22