www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Kimse Durduk Yere İstifa Ettirilmedi?

?Kimse Durduk Yere İstifa Ettirilmedi?

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, belediyelerde yaşanan istifalara ilişkin yaptığı açıklamasında ?Kimse durduk yere istifa ettirilmedi? dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, istifa eden belediye başkanlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

GAYET NORMAL

Konu ile ilgili konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, "Sizlerin de bildiği gibi AK Partili belediyelerde son günlerde bir istifa depremi yaşanmaktadır. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın talimatları doğrultusunda hareket eden 2 Büyükşehir Belediye Başkanı görevlerinden istifa etmiş, 2 Belediye Başkanının da haftasonuna kadar istifa etmesi beklenmektedir. Seçimle gelenin seçimle gitmesi gerektiği doğrudur ancak partilerin kalıplaşmış oyları ile gelen belediye başkanlarının,  yine partilerin inisiyatifi ile görevden el çektirilmeleri gayet normaldir. Eğer bir belediye başkanında sorun varsa zaten istifa etmelidir. Şuanda özellikle Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe´nin neden istifa ettirildiği noktasında bir şey söylemek mümkün değil. Ama şu bir gerçek ki, kimse durduk yere istifa ettirilmedi. Tüm bu durumların ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyor ve şunu eklemek istiyorum. Siyasette 24 saat çok uzun ve çok kısa bir vakittir? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19