www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KİMSEDEN DESTEK YOK

KİMSEDEN DESTEK YOK

Ankara temsilcisi Hacettepespor’u Oktay’ın füzesi ile devirerek, yoluna emin adımlarla devam eden İnegölspor’da galibiyet sevinci yaşanıyor. Maç sonunda açıklamalarda bulunan İnegölsporlu yöneticiler, takımın lider olmasına karşın ilçe h

23. hafta karşılaşmasında kendisi gibi zirve mücadelesi veren Ankara temsilcisi Hacettepespor’u Oktay’ın ilk yarıda attığı golle 1-0 yenen İnegölspor’da galibiyet sevinci ile birlikte puan farkı sevinci yaşanıyor. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte galibiyet sevincini futbolcular teknik heyet ve taraftarlar ile kutlarken, maça ilişkin Onursal Başkan Alinur Aktaş’ta  değerlendirmelerde bulundu.

DAHA ORTADA 42 PUAN VAR

İnegölspor’un şimdiye dek 22 maç oynadığını ve oynaması gereken 14 maçının daha olduğunu aktaran Alinur Aktaş, “Daha ortada 42 puan var. Matematiksel olarak ortada bir şey yok. Herkes lidere karşı oynadığı için iyi oynuyor. Bugün de kora kor bir mücadele vardı. Taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum. Şampiyonluğa giden takımın tribünleri bence böyle olmamalı.” dedi.  

KEÇİÖREN MAÇINI DÜŞÜNÜYORUZ

Maçtan önce soyunma odasında sporculardan söz aldığını dile getiren Alinur Aktaş, “Maçtan önce de soyunma odasına girdim onlardan söz istedim. Şu an puan farkı 10’a çıktı. Kaybetme opsiyonumuza bir maç daha arttırdık. Artık Keçiören maçı var. Onu düşünmek zorundayız. Bu arada iş adamlarımıza seslenmek istiyorum. Kendilerinden destek bekliyoruz. Üzülerek söylüyorum hiçbir yerden tek kuruş geldiği yok.” dedi.

“MAÇIN İLK YARISINDA ÜSTÜNDÜK”

Teknik Direktör Taşkın Güngör, maç sonrası yaptığı açıklamada, 1. ile 2.nin maçı olduğunu ifade ederek, “Maçtan önce atmosfer maçın bu şekilde gelişeceğini gösteriyordu. İki takım arasındaki dengeler, puan durumunu bunu getiriyor zaten. İlk devrede korkunç derecede üstünlüğü olan bir İnegölspor vardı. Rakibin pozisyonu yok gibi bir şey. İkinci yarıda skoru korumaya çalışan bir psikoloji. Bu da normal. Türkiye’de mağlup olan takım tamamıyla riske girerken, galip takım skoru koruma psikolojisine giriyor. Bunu da başardık.” diye konuştu.

ŞAMPİYONLUĞA GİDEN TAKIMA DESTEK OLMALI

İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz ise Hacettepe maçının 6 puanlık bir karşılaşma olduğunu dile getirerek, “Biz önemli maçlarımızı almaya devam ediyoruz. Biz sahanın içerisinde elimizden geleni yapıyoruz. Esnafı, sanayicileri uyandırmak için ne yapacağız merak ediyorum. Maddi anlamda çok fazla destek görmüyoruz. Şampiyonluğa giden takıma ekonomik anlamda da seyirci anlamında da daha fazla destek olmalı. 2.lige çıkacaksak hep beraber çıkacağız. Bunu ne kadar istediklerini inşallah gösterirler.” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19