KİMSESİZ ÇOCUKLARA YAZ KAMPI

KİMSESİZ ÇOCUKLARA YAZ KAMPI

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Kız ve Erkek Yetiştirme Yurtları’nda kalan çocukların tatil hayalini, düzenlediği Yaz Kampı projesi ile gerçeğe dönüştürecek olan Plaza Turizm, 70 çocuğu 2 – 4 Eylül tarihleri arasında Ul

Sektöründeki 20. yılını kutlayan Plaza Turizm, düzenlediği sosyal sorumluluk projesi ile çocukların yüzünü güldürmeyi amaçlıyor. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Kız ve Erkek Yetiştirme Yurtları’nda kalan çocukların tatil hayalini, düzenlediği Yaz Kampı projesi ile gerçeğe dönüştürecek olan Plaza Turizm,  70 çocuğu 2 – 4 Eylül tarihleri arasında Uludağ’da ağırlayacak.

 

KİMSESİZ GENÇLERE ODAKLANDIK

Plaza Turizm’in 20 yılsonunda sosyal sorumluluk alanını ‘Kimsesiz Çocuklara yönelik Yaz Kampı’ olarak belirlediğini aktaran Plaza Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Can, 20. kuruluş yılımızı kutladığımız 2012 yılında; kimsesiz gençlerimize odaklandık. Turizm sektöründeki başarısı yadsınmaz bir gerçek olan ve yeni başarıları ile yol almaya hızla devam eden Plaza Turizm ilk kez böyle bir sosyal sorumluluk projesi düzenlemenin heyecanını yaşıyor.” dedi.

 

70 ÇOCUK ULUDAĞ’DA AĞIRLANACAK

Aile ve Sosyal Politikalar Bursa İl Müdürlüğü’ne bağlı Kız ve Erkek Yetiştirme Yurtlarında kalan yaşları 7- 17 yaş arasında değişen 70 çocuğu 2 – 4 Eylül tarihleri arasında Uludağ 2. bölgede bulunan Alkoçlar Zone Otel’de ağırlayacaklarını söyleyen Serdal Can, “Plaza Tur ailesi olarak bu kamp projesini hazırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kamp programı içerisinde sinemadan barbekü partisine, resim yarışmasından kareoke partisine kadar pek çok eğlenceli aktivite bulunuyor.” dedi.  

 

Proje ile ilgili bilgilendirme de yapan Serdal Can, “Konuyu Bursa Valisi Sayın Şahabettin Harput’a açtığımda kendisi çok memnun olduğunu belirtti ve girişimler için hemen talimat verdi. Aile ve Sosyal Politikalar İI Müdürlüğü de bizimle irtibata geçti ve böyle bir projenin ilk defa gündeme geldiğini, şu ana kadar kendilerine gelen projeler arasında çocukları en çok sevindirecek ve en çok akıllarda kalacak projenin bu olduğunu belirttiler. Bu sebeple bizim motivasyonumuzda bir kat daha arttı.” dedi.

 

Serdal Can son olarak düzenlediği bu proje ile çocuklara tatil imkânı sunan ve çocukların yüzünü güldürmeyi amaçlayan Plaza Tur ile ilgili detaylı bilgiye http://www.plazatur.com/tr-TR/ adresinden ulaşabileceğini sözlerine ekledi.



  • BIST 100

    10155,35%1,09
  • DOLAR

    32,36% -0,35
  • EURO

    34,70% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2395,39% -1,12
  • Ç. ALTIN

    3871,86% -0,38