Kıraathanelerde korona önlemi

Kıraathanelerde korona önlemi

İnegöl'deki kıraathane sahipleri gelen müşterilere önce kolonya ikram ediliyor ardından siparişleri alınıyor. Servisler ise eldiven takılarak yapılıyor.

Korona Virüsünün Türkiye'de görülmesinin ardından vatandaşlar, iş yerlerinin hijyen ve temizlik kurallarına daha çok önem vermeye başladı. Özellikle son günlerde kolonya satışlarında yüzde yüz artış yaşanıyor.

Birçok yerde kolonyalar tükenirken depolarda kolonya kalmadığı öne sürülüyor. Fabrikalar gelen siparişlere yetişmek için çalışmalarını sürdürüyor. Durum böyle olunca daha önce düşük fiyata satılan kolonyalar aşırı talep nedeniyle yok satıyor.

 İnegöl'de korona virüsüne karşı kıraathanelerde gelen müşterilerine ilk önce kolonya ikram edip daha sonra siparişlerini alıyor. Temizlik kurallarını üst seviye çıkaran işletmelerden bazılarında ise çalışanların ellerine eldiven takarak servis ettikleri görüldü.

Konuyla ilgili açıklama yapan işletme sahipleri. “Dünya'da etkili olan Korona Virüsü nedeniyle bizlerde bir takım tedbirler aldık. Daha önce yaptığımız çalışmaları daha üst seviye çıkardık. Gelen müşterilerimize önce kolonya ikram ediyoruz ardından siparişlerini alıyoruz. Kolonya mikropları öldürüyor. Bu durumdan müşterilerimizde, bizlerde memnunuz.  Tabi Virüsün Türkiye’ye gelmesiyle işlerde biraz düşüş oldu. Vatandaşlar toplu yerlerde fazla durmuyor ama olsun önemli olan bu olayı da en az kayıpla atlatmak. Allah’ın izniyle el birliğiyle bu işinde üstesinden geleceğiz.” İfadelerini kullandılar.

Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07