KİRALADIĞI ARABAYLA ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

KİRALADIĞI ARABAYLA ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

Kiraladığı arabayla gezerken bayanlara laf atan ve polisin peşine düşmesi üzerine olay yerinden hızla uzaklaşan 22 yaşındaki Gürsel T, emniyet güçleri ile yaşadığı kısa süreli kovalamaca sırasında bir de kırmızı ışıkta bekleyen araca çarptı. Kazanın bile

Edinilen bilgilere göre; kiraladığı araba ile Kavaklaraltı çay bahçesi mevkiinde bayanlara laf atan 22 yaşındaki Gürsel T, bayanların durumu polise bildirmesi üzerine olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Bursa-Ankara karayoluna çıkan şahıs, bu istikamette köprülü kavşak üzerinden Alanyurt’a dönüş yaptığı sırada kırmızı ışıkta bekleyen Nahide Berber yönetimindeki 16 HD 910 plakalı araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile Nahide Berber başından darbe alarak yaralanırken, zanlı olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Bu sırada emniyet ekiplerinin de takibinde olan Gürsel T, polislerle yaklaşık yarım saat süren bir kovalamaca yaşadı. Aracı ile şehir merkezine yönelen zanlı, Sanikonukoğlu camii önünde emniyet ekiplerinin aracı sıkıştırması sonucu arabayı bırakarak yaya kaçmaya başladı. Bu sırada takipte olan Yunus ekipleri zanlıyı kısa sürede kıskıvrak yakaladı.

Zanlının kaçarken çarptığı aracın sürücüsü Nahide Berber, oğluna ait araçla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine getirildi. Burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Nahide Berber’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, yakalanan zanlı ise gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,36% -0,34
  • EURO

    34,70% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2397,21% -1,04
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22