KİRALADIĞI EVDE BİR GECE KALABİLDİ

KİRALADIĞI EVDE BİR GECE KALABİLDİ

Kimsesi olmadığı öğrenilen ve daha önce kahvehanede yattığı bildirilen yaşlı adam, önceki gece kiraladığı tek odalı bekâr evinde ölü bulundu.

Kimsesi olmadığı öğrenilen ve daha önce kahvehanede yattığı bildirilen yaşlı adam, önceki gece kiraladığı tek odalı bekâr evinde ölü bulundu.

Kimsesi olmadığı öğrenilen Cüneyt Erdem(46), Çarşamba akşamı kiraladığı Kemalpaşa Mahallesi Ortaokul sokak numara 10/A adresindeki tek odalı bekâr evinde dün sabah ölü olarak bulundu. Daha önce geceleri kahvede kaldığı öğrenilen Cüneyt Erdem’in, yaklaşık 1 ay önce Adliye sarayının yanındaki oto yıkamacıda çalışmaya başladığı bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, dün sabah saat 10.00 sularında oto yıkamacıdaki diğer çalışanlar, Cüneyt Erdem’i kahvaltıya çağırmak için oto yıkamacının hemen bitişiğindeki tek odalı evin kapısını çaldılar. Kapının açılmaması üzerine meraklanarak telaşa kapılan Cüneyt Erdem’in iş arkadaşları, kapının açılmaması üzerine perde bulunmayan camlardan içeriye baktılar. Cüneyt Erdem’in içeride yattığını gören iş arkadaşları, kapıyı kendi imkânlarıyla açarak içeri girdiler. Erdem’in hayatını kaybettiğini fark edilince iş arkadaşları olayı polise bildirdi. Gelen polis ekipleri ve 112 acil servis ekipleri olay yerinde incelemelerini yaptıktan sonra, Cüneyt Erdem’in cenazesi kesin ölüm sebebinin öğrenilmesi için adli tıp kurumuna gönderildi.

Kiraladığı evde ilk gecesinde hayatını kaybeden Cüneyt Erdem’in, öldüğü günün sabahı evine koltuk ve halı gibi eşyalar alacağı öğrenilirken, evinde sadece elektrikli battaniye ve üzerine örttüğü bir battaniye olduğu bildirildi.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32