www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KIRCALI MTAL ÖDÜLLENDİRDİ

KIRCALI MTAL ÖDÜLLENDİRDİ

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü´nün Türkiye´deki meslek liselerinde okuma kültürünü artırma amacıyla düzenlediği "Kitap Okuma Yarışması Etkinliği"nde Bursa ikinci ve üçüncülüğü kazanan İnegöl Salih İbrahim Kırcalı MTA Lises

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan törende İl Milli Eğitim Müdürü adına şube müdürü Kemal Ünal tarafından öğrencilere ödülleri verildi. Bursa il Milli Eğitim Müdürlüğündeki törende öğrencilere Kırcalı mtal müdürü Abdurrahim Mercan ve edebiyat öğretmeni A.Metin Kürümoğlu eşlik etti.


Konuyla İlgili konuşan Okul Müdürü Abdurrahim Mercan: ?Okul olarak ilçe ve ilde yapılan yarışmalara katılarak okulumuzu temsil ediyoruz. Bu yıl da İnegöl´ü üç öğrencimizle temsil ettiğimiz MTGM kitap okuma yarışmasına öğrencilerimizi Edebiyat öğretmenimiz A.Metin Kürümoğlu hazırladı. İnegöl Salih İbrahim Kırcalı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi´nin İnegöl´de ve Bursa´da ve ülke çapında yapılan yarışmalarda dereceye girmesi meslek liseleri adına çok güzel. Okulumuz son sekiz yılda 135 derece aldı.Öğrencilerimizin uygulama dersleri ve teorik derslerinin arasında bu tür kültürel faaliyetlere katılmaları gerçekten takdire şayandır.Bursa elemelerinde de iki öğrencimiz il derecesi aldı. Çok mutluyuz. Bu konuda öğrencilerimize danışmanlık yapan edebiyat öğretmenlerimiz Metin Kürümoğlu ve bahri Pamuk´a teşekkür ediyorum.? dedi.

  Öğrencileri yarışmaya hazırlayan danışman öğretmen A.Metin Kürümoğlu ise: ?Bu yarışmada derece almamız şaşırtıcı değil, çünkü önceki yarışmalarda da ilçe ve il çapında birçok başarı göstermiş; bir çok kez de ülke finallerinde Bursa´yı temsil etmiştik. Türkiye birinciliği ve ikincilikleri kazanmıştık. Son altı yılda yüzü aşkın derece aldık. Bu yarışmaya da ciddi olarak hazırlandık ve derece alacağımıza inandık. Bu inancımız boşa çıkmadı çok şükür. Dereceye giren öğrencilerimize ve bize desteklerini esirgemeyen okul müdürümüz Abdurrahim Mercan´a teşekkür eder; öğrencilerimizin başarılarının devamını Allah´tan dilerim.? diye konuştu.

Haber Foto: Osman Gürbaş

 

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25