Kırcalı MTAL´den Bir Başarı Daha

Kırcalı MTAL´den Bir Başarı Daha

İnegöl Salih İbrahim Kırcalı MTA Lisesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün düzenlediği kompozisyon yarışmasında Selime Atabey adlı öğrencisiyle ilçe birinciliği kazanarak yeni bir başarıya daha imza attı.

Konuyla ilgili bilgi veren Okul Müdürü Abdurrahim Mercan; ?Okul olarak kültürel faaliyetlerde öncü bir okul konumundayız. Her yıl aldığımız başarılı sonuçlara bu yıl da yenilerini katıyoruz. Özellikle 15 Temmuz konulu yarışmalar başta olmak üzere şiir, resim, spor alanlarında başarılarımız birbirini takip ediyor. Geçtiğimiz hafta da Büşra Yılmaz adlı öğrencimizle İstiklal Marşını Güzel Okuma yarışmasında ilçe ikinciliği kazanmıştık. Yine geçtiğimiz yıl da Türkiye, Bursa ve İnegöl birincilikleri alarak okulumuzu başarıyla temsil ettik. Yarışmalara öğrencilerimizi edebiyat öğretmenimiz A. Metin Kürümoğlu hazırlamaktadır. Kendisine teşekkür ederim. Kendisinin danışmanlığında son sekiz yılda yüzü aşkın başarıya imza attık. Ayrıca öğrencilerimin başarılarının devamını dilerim. Öğrencimizin başarısını ödülle pekiştireceğiz? dedi.

 YEREL BASINIMIZA TEŞEKKÜR

Dereceye giren ilçe birincisi Selime Atabay ise duygularını dile getirerek; ?Aldığımız bu başarıdan dolayı çok mutluyum. Daha önceki yıllarda da Metin Kürümoğlu hocamızla Türkiye,  Bursa, İnegöl başarıları elde ettik. Şu anda üç arkadaşımla İki farklı yarışmada Bursa ve Türkiye elemelerinde yarışmaktayız. Metin hocamıza ve okul müdürüme siz değerli basınımıza bize katkılarından dolayı teşekkür ederim. İnşallah şu anda devam eden yarışmalarda da derece alarak başarımızı sürdürürüz? şeklinde konuştu.

 Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 

 

 

 

 



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54