www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kırılması Güç Rekor

Kırılması Güç Rekor

Futbolda milyon Avroların konuşulduğu bir ortamda, sadece hobi olarak halı sahalarda yılda binden fazla maça çıkan İnegöllü Cemal Pelin, kırılması güç bir rekora imza atıyor.

37 yaşındaki Cemal Pelin, 2011 yılından buyana her gün 4 maç yaptığını, tek sosyal yaşantısının halı saha maçları olduğunu ve hobi olarak başladığı futbolu artık ikinci bir işi gibi gördüğünü söyledi.

?BİSİKLETLE BİR HALI SAHADAN DİĞER HALI SAHAYA?

İnegöl´deki tüm halı sahaların vazgeçilmez kalecisi Cemal Pelin yaptığı açıklamada; ?37 yaşındayım. 13 yaşından bu yana kalecilik yapıyorum. Futbola amatör olarak Zonguldak Devrekspor´da başladım. 23 yaşına kadar Devrek Spor´da kalecilik yaptım ve daha sonra talihsiz bir sakatlık yaşadım, sol diz yan bağlarım koptu ve çok sevdiğim futboldan kopmak zorunda kaldım. Ama yine de çok sevdiğim futbola hobi olarak halı sahalarda devam ediyorum. Kalecilik geçmişimden dolayı herkes beni halı saha maçlarına çağırmaya başladı ve gitgide artmaya başlayan bu talep 2011 yılından bu yana her gün 4 maça çıktım. Buda yılda bin maçın üzerinde maç sayısına tekabül ediyor. Maçlar farklı halı sahalarda olduğu için maçlara bisikletimle yetişmeye çalışıyorum.Normal hayatımda iç dekorasyon işleri yapıyorum. 2011 yılından sonrada halı saha kaleciliği benim için ikinci bir iş oldu. Futbolu çok seviyorum, iyi bir Fenerbahçe taraftarıyım. Kaleci olarak idolüm yıllarca Fenerbahçe, Beşiktaş ve A Milli takımın kalesini başarıyla korumuş Rüştü Reçber´di?dedi

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00