www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kırlent Evim: Kumaştan Sanata Uzanan Serüven

Kırlent Evim: Kumaştan Sanata Uzanan Serüven

1975 yılında kumaş üretimiyle başlayan yolculuğuna, 2007'den itibaren dijital baskı kumaş ve kırlent üretimiyle devam eden Kırlent Evim, ev dekorasyonunu sanata dönüştüren bir marka olarak öne çıkıyor.

1975 yılında kumaş üretimiyle başlayan yolculuğuna, 2007'den itibaren dijital baskı kumaş ve kırlent üretimiyle devam eden Kırlent Evim, ev dekorasyonunu sanata dönüştüren bir marka olarak öne çıkıyor.

Kırlent Evim: Kumaştan Sanata Uzanan 1975'ten Günümüze Serüven

1975 yılında kumaş üretimiyle başlayan yolculuğuna, 2007'den itibaren dijital baskı kumaş ve kırlent üretimiyle devam eden Kırlent Evim, ev dekorasyonunu sanata dönüştüren bir marka olarak öne çıkıyor. Yıllar boyunca edindiği tecrübe ve yenilikçi yaklaşımıyla mobilya mağazalarının vazgeçilmez ismi haline gelen Kırlent Evim, her bir koltuk modeline ve mekana özel, özgün tasarımlar sunuyor.

Kırlent Evim'in hikayesi, 1975'te, dokuma tezgahlarında kumaş üreterek başladı. Zaman içinde sektördeki yenilikleri takip eden ve her zaman daha iyisini hedefleyen marka, 2007 yılında dijital baskı teknolojisini bünyesine katarak kırlent üretimine adım attı.

 Mobilya mağazalarına ve iç mekan tasarımcılarına yönelik özel kırlent standları ve özgün tasarım kırlentler sunan Kırlent Evim, her zevke ve tarza hitap ediyor. Markanın, koltuk modellerine ve mekanın genel atmosferine uyum sağlayacak şekilde hazırladığı özel tasarımlar, mekanlara sanatsal bir dokunuş katıyor.

Kırlent Evim'in Sanatsal Dokunuşları

Dijital baskı teknolojisi sayesinde, sınırsız renk ve desen seçeneği sunan Kırlent Evim, kırlentlerini birer sanat eserine dönüştürüyor. Her detayı düşünülmüş, özgün tasarımlar, mekanların havasını değiştirecek güçte.

 Kırlent Evim, müşteri istekleri doğrultusunda kişiselleştirilmiş çözümler sunarak, herkesin kendi zevkine ve tarzına uygun kırlentlere sahip olmasını sağlıyor. Marka, müşterilerinin hayal gücüyle sınırlı olmayan bir ürün yelpazesi sunarak, herkesin evini kendi zevkine göre süslemesine olanak tanıyor.

Kırlent Evim, 1975'ten bu yana süregelen serüveniyle, kumaş ve kırlent üretiminde bir marka haline gelmiş, yenilikçi ve sanatsal yaklaşımıyla sektörde adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Her bir ürününde kaliteyi ve estetiği ön planda tutan Kırlent Evim, ev dekorasyonunu bir sanat formuna dönüştürüyor.

Firma sahibi İsmail İlarslan ''Bir kucak mutluluk'' sloganıyla yola çıktıkları bu serüvenlerinde müşterilerinin mutluluklarını ve memnuniyetlerini paylaşmak ve yeni kreasyonlarımızı görmek için sizleri Osman Bey Caddesinde ki mağazamıza bir kahve içmeye bekliyoruz dedi. Ayrıca evlerinizde ki koltuklarınız için tasarım seçeneklerimizi görmek için buraya tıklayın

iletişim ve bilgi için: 05327158196

info@kirlentevim.com

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19