www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KIRMIZI KART DENGELERİ BOZDU

KIRMIZI KART DENGELERİ BOZDU

Amedspor karşısında üstün oynadıklarını fakat kırmızı kartın dengeleri bozduğunu belirtenİnegölspor Kulüp Başkanı Eşref Güç, ?Amedspor ile beraberlik iyi bir sonuç. Çünkü Diyarbakır zor bir deplasman.?dedi.

 

 

İnegölspor Kulüp Başkanı Eşref Güç, deplasmanda oynanan Amedspor müsabakasının ardından bazı değerlendirmelerde bulundu.

 

KIRMIZI KART DENGELERİ BOZDU

Müsabakada sergilenen performansı değerlendirenGüç, ?Diyarbakır´daki maç iyi bir atmosferde başladı. Amedspor taraftarları bizi iyi karşıladı. Yöneticileri çok iyi karşıladı. Fena futbol oynamadık. Futbol olarak baktığınız zaman 90 dakika biz üstündük. Ancak maalesef 60. dakikada Ekrem 2. sarı karttan kırmızı kart gördü. O kırmızı kartla beraber Amedspor bize yüklenmeye başladı. Onlarında 1-2 gol pozisyonu, bizimde net bir tane gol pozisyonumuz vardı. Ama maç ortada geçti. Biz maçı biraz beraberlik üstüne kurmuş gibiydik sanki. Galipte gelebilirdik. Fırsat kollayıp 1 gol atıp galipte gelebilirdik. Sonuçta istediğimiz sonuç oldu. Amedspor ile beraberlik iyi bir sonuç. Çünkü Diyarbakır zor bir deplasman. Bütün takımlar için zor bir deplasman olacağından eminim. Sağduyulu taraftarları vardı. Belki ufak tefek gerginlikler oldu ama biz ona gerginlik diyemeyiz. Onlarda bir kaç kendini bilmez taraftardı. Maçın atmosferi de öyle gerektirdi. Amedspor´unda puana ihtiyacı vardı. Bizimde vardı. İyi maç oldu. Güzel maç oldu? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01