www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KIRSAL KİLİTLİ PARKEYLE DONATILIYOR

KIRSAL KİLİTLİ PARKEYLE DONATILIYOR

İnegöl Belediyesi kentin dört bir yanını güzelleştirmeye yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir yasasından sonra 95 kırsal mahallede hizmet seferberliği başlatan İnegöl Belediyesi yeni bir hizmete daha imza attı. Geçen yıllarda kırsal mahallelerde başlatılan kilitli parke taşı uygulamasına ara vermeden devam eden İnegöl Belediyesi, 2016 yılı içerisinde 18 kırsal mahallede kilitli parke taşı uygulaması gerçekleştirdi.

Süle mahallesinde devam eden kilitli parke taşı çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, ?Büyükşehir Yasasının ardından belediyemiz bünyesine katılan 95 kırsal mahallemize hizmet götürme gayretindeyiz. Bu kapsamda öncelikle acil ihtiyaçlar olmak üzere yollar, köprüler, arazi yolları tesviyesi, çocuk parkı, futbol sahaları, meydan düzenleme çalışmaları ve camii bahçe düzenlemeleri gibi pek çok projeyi hayata geçirdik. Bizlerin belediye olarak görevi öncelikle İnegöl´e sahip çıkmak ve İnegöl´de yaşayan tüm insanlara hizmet götürmek. Bu sebeple İnegöl´ümüzün her alanını ihya edip, hep birlikte daha güzel şartlarda yaşanabilir bir İnegöl için çalışıyoruz. Belediye olarak kırsal mahalleleri kalkındırmak adına çalışmalarımızı belirli bir plan doğrultusunda yapmaya devam ederek kırsal mahallerimizi şehir standartlarına ulaştırmayı amaçlıyoruz. Bu anlayışla kırsal mahallelerimizde başlattığımız çalışmalarımız da peyder pey devam ediyor? dedi.

2016´DA 18 KIRSAL MAHALLEYE KİLİTLİ PARKE TAŞI UYGULAMASI

?Bu kapsamda geçen yıllarda kırsal mahallelerde başlattığımız kilitli parke taşı uygulamasına ara vermeden devam ediyoruz? diyen Yiğit; ?Bu manada 2016 yılı içerisinde 18 kırsal mahallemizde (Dipsizgöl, İsaören, Alibeyköy, Eskikaracakaya, Olukman, Hilmiye, Süpürtü, Hocaköy, Karakadı, Kestanealan, Sarıpınar, Kozluca, Tüfekçikonak, Hayriye, Maden, Yeniyörük, Doğanyurdu ve Süle) kilitli parke taşı uygulamasını gerçekleştirdik. Bugünde Süle mahallemizde çalışmaları devam eden kilitli parke taşı uygulamasını incelemeye geldik. Şu an eş zamanlı olarak Yeniyörük ve Doğanyurdu mahallelerimizde de kilitli parke taşı çalışmalarımız devam ediyor, en kısa sürede çalışmalarımızı bitirmeyi planlıyoruz. Bu mahallelerimizde toplamda 24.350 metrekare alanda kilitli parke taşı uygulamasını gerçekleştirdik. Ayrıca bugün devam eden çalışmaları inceleme için geldiğimiz Süle mahallemizde de planladığımız çalışmalar var. Kısa bir süre önce 800 metrelik köy bağlantı yolunu asfaltladık. Mahalle Konağı çalışması da devam ediyor. En kısa sürede Süle başta olmak üzere tüm kırsal mahallerimizi istenilen düzeye ulaştıracağız? şeklinde konuştu

?7/24 ÇALIŞMALARIMIZA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYORUZ?

?Kırsal mahallelerimizde yaptığımız bu çalışmalarımızı aciliyet durumuna göre belli bir plan doğrultusunda yapıyoruz? diyen Yiğit; ?Bundan sonra da kırsal mahallelerimizde yürüteceğimiz çalışmalarımızı gerek ekiplerimizin tespit ettiği eksiklikler gerekse muhtarlarımızdan gelen taleplere göre yapmaya devam edeceğiz. Hedefimiz; İnegöl´de yaşayan tüm hemşerilerimize eşit hizmet götürmek. Bu sebeple şehrin dört bir tarafına hizmet ağımızı yayarak vatandaşlarımızın yaşamaktan mutluluk duyacakları bir şehri imar etmek için 7/24 çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz? diye konuştu.

Yiğit son olarak; ?Kilitli parke taşı uygulamasının kırsal mahallelerimize hayırlı olmasını temenni eder, Kırsal mahallelerimizin kalkınması için her alanda etkin bir şekilde çalışmalarımızın devam edeceğini belirtir, sevgi ve saygılarımı sunarım? dedi.

AKTAŞ´A TEŞEKKÜR

Süle Mahallesi Muhtarı Güngör Durgut da; ?Hizmet noktasında her zaman yanımızda olan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş´a ve tüm belediye çalışanlarına mahalle sakinleri adına teşekkürlerimizi sunarken, bugün yapılan kilitli parke çalışması ile mahallemiz açısından önemli bir sorunun ortadan kalkmasına vesile olan belediyemize şükranlarımızı belirtir, saygılarımı sunarım? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00