www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kırsala Hizmet Seferberliği Sürüyor

Kırsala Hizmet Seferberliği Sürüyor

Hizmet ağını her geçen gün artırmaya devam eden İnegöl Belediyesi, kırsal mahallere hizmet götürmeye devam ediyor.

İnegöl Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar ile kırsal mahalleler cazibe merkezi haline gelirken, yapılan hizmetler ile kırsal mahalleler modern görünümüne kavuşuyor. Bu kapsamda kırsal mahallelerde devam eden hizmet seferberliğinin son adresi Eymir Mahallesi oldu. Eymir Mahallesinde orman içerisindeki su kaynağından Eymir Gölet´ine kadar açık bir şekilde akan su kaynağı yürütülen çalışmalar ile kapalı sistem içine alındı.

 KIRSAL MAHALLELERE HİZMETLER DEVAM EDİYOR

İnegöl Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek yapılan çalışma hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit; ?Belediye olarak kırsal mahallerimize pek çok alanda önemli hizmetler götürmeye çalışıyoruz. Bu maksatla bugüne kadar kırsal mahallelerimizde meydan düzenlemeleri, çocuk parkı, köprü yapımları, köy konakları, tretuvar ve peyzaj çalışmaları gibi pek çok çalışma yapıldığını ve bu çalışmaların aciliyet durumuna göre belli bir plan doğrultusunda yapıldığını da buradan bir kez daha belirtmek istiyorum. Hedefimiz; İnegöl´de yaşayan tüm hemşerilerimize eşit hizmet götürmek. Bu sebeple İnegöl´ümüzün her bir köşesini ihya ederek, hep birlikte daha güzel bir şehirde yaşamanın yolunu arıyoruz? dedi.

 ?Başkanımız Sayın Alinur Aktaş şehir merkezinde ne varsa kırsal mahallelerde de aynı hizmet olacak mantığıyla çalışmalarını sürdürmektedir? diyen Yiğit; ?Dolayısıyla kırsal mahallelerdeki yürütülen çalışmaları yakinen takip etmektedir. İnegöl Belediyesi olarak merkez ve kırsal ayrımı gözetmeden şehrimizin bugünü ve geleceğini inşa etmek için gece gündüz demeden 7/24 aralıksız çalışmalarımıza devam ediyoruz? şeklinde konuştu.

 EYMİR´DE KAPALI SİSTEM SU ÇALIŞMASI

Yiğit, ?Her geçen gün hizmet ağını artıran bir belediye olarak kırsalda yapmış olduğumuz çalışmalara bir yenisi daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kapsamda Eymir Mahallemizde Gölet´i besleyen orman içerisindeki su kaynağından açık bir şekilde akan suyu kapalı sisteme almak için yoğun bir çalışma yürüttük. 2500 metre mesafelik yerde her gün 2, 3 kepçe ile çalışarak kanal kazısı yaptık. Gölet´e gelene kadar açık bir şekilde akan suda kayıp yaşanmaması için kazılan kanallara döşenen borularla su kaynağını kapalı sistem içine alarak daha modern ve daha sağlıklı bir görünüm kazandırdık. Yürütülen bu çalışmalarda Eymir Mahalle sakinlerinin bilfiil bu işin içinde yer alarak çalışmalarının takdiri şayan bir davranış olduğunu da buradan belirtmek istiyorum. Ayrıca 10 gün boyunca hummalı bir şekilde yürütülen çalışma sonucunda Eymir Gölet´indeki su seviyesinin düşüklüğüne de dur demenin mutluluğunu yaşıyoruz? diye konuştu.

 Yiğit son olarak, ?İnegöl´ün yaşanabilir ve örnek alınan bir şehir olması yolunda belediye olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da merkez ya da kırsal mahalle ayrımı gözetmeden İnegöl Belediyesi olarak ihtiyaç duyulan her noktaya hizmet ulaştırmaya devam edeceğiz. Günü yakalayan ve geleceğe yön verme adına yapılan bu çalışmanın mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, saygılarımı sunuyorum? dedi.

 Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36