https://www.facebook.com/100022904774463/videos/1115505976387748/

?KIŞA HAZIRIZ?

?KIŞA HAZIRIZ?

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 116 mahallede 38 iş makinesi ile tüm hazırlıkların tamamlandığını açıkladı.

 Aralık ayının son günlerine yaklaşırken, İnegöl Belediyesi karla mücadele çalışmaları için hazırlıklarını da tamamladı.

EN İYİ HİZMETİ SUNMAK İÇİN GAYRET EDİYORUZ

İnegöl Belediyesi şantiyesinde karla mücadele ekiplerini ziyaret ederek personelle bir araya gelen Başkan Taban, karla mücadele hazırlıklarına ilişkin ?Daha nitelikli ve etkin çalışmaya gayret ediyoruz. Sistemimizi güçlendirmeye, eksik ve açıkları kapatmaya, daha sağlıklı adımlarla hemşerilerimize en iyi hizmeti sunmak için gayret ediyoruz. Bugün de malumunuz Aralık ayının son günlerindeyiz. Kış yüzünü göstermeye başladı. Kışa yönelik hazırlıklarla ilgili kamuoyunu bilgilendirmek ve yapılan çalışmalarla ilgili bir denetim yapmak istedik? dedi.

KIŞA HAZIRIZ

?Kışa hazırız? diyerek konuşmasını sürdüren Taban, şöyle devam etti: ?Allah´ın izniyle bu sene bereketli bir kış olmasını rabbimden niyaz ediyorum. Çünkü karın toprakla buluşması hem bir temizlik hem de berekettir. Su kaynaklarımızın çoğalması demektir. Beraberinde takip eden dönemde de mahsulün daha kıymetli hale gelmesi demektir. Dolayısıyla inşallah bereketli, güzel bir kış geçiririz diye tahmin ediyorum.?

?Kışa hazır olduğumuzu ifade ettim. Tabi Allah´tan gelene amenna ve saddakna. Ancak İnegöl Belediyesi büyük bir belediye. Kendi gücü ve imkanlarıyla bugüne kadar hem kırsala hem merkeze yetişmeye çalışmıştır. İnşallah biz bu sene de bu gayretlerimizi daha da arttırarak çalışan iş gücümüzle, makine ve ekipmanımızla hazır olduğumuzu kamuoyuna bildirmek istiyorum. Bu çalışmalar Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından koordine ediliyor.?

36 İŞ MAKİNESİ SAHADA OLACAK

?Toplamda 36 iş makinemiz hazır vaziyette. Bakım ve kontrolleri yapıldı, sahaya çıkmaya hazır durumdalar. Bunlar içerisinde 16 adet kamyonumuz var. 7 adet kazıcı yükleyicimiz var. Bunların 5 tanesine çalışan arkadaşlarımızın daha önceki tecrübelerine dayanarak önerdikleri sensörlü kar kürüme ekipmanları ilave edilerek daha etkin bir karla mücadele çalışması sürdürmek üzere hazırladık. 2 adet yükleyici, 2 adet greyder, 2 adet otomatik tuzlama aracımız var. Yine 5 adet ekip araçlarımız var ve toplamda 116 mahallemizde karla mücadele için tüm ekiplerimiz hazır vaziyette.?

1300 TON TUZ, 700 TON KUM STOKLANDI

?Her vardiyada 25 arkadaşımız hazır bulunacak. Önceliğimiz kar yoğunlaştığında ilk olarak toplu taşıma araçlarının ilerlediği yol güzergahlarını işler hale getirmek. Beraberinde eğimli, rampa lan noktaların ulaşıma açılması. Ama burada nöbet ekiplerimiz hava durumlarını takip ederek önden gitmeye çalışıyorlar. Yine kırsal mahallelerimizde de 10´ar kişilik ekiplerimiz nöbette hazır bulunacak. 1300 ton tuz ve 700 ton da kum şuanda hazır halde bulunmaktadır. Tabi bunlar İnegöl Belediyesi eliyle yapılacak çalışmalar. İnşallah hiç ihtiyaç olmasın ama olması durumunda Büyükşehir imkanlarıyla da bu destekleri alacağız. Biliyorsunuz bizim doğu ve batı olmak üzere şantiyelerimiz var. Buralarda da karla ilgili hazırlıklarımız yapıldı.?

TALEPLERİ İLETMEK İÇİN BELEDİYEYE KOLAY ULAŞIM

?İletişim numaralarımızı da hatırlatmak istiyorum. Vatandaşlarımız bize buralardan ulaşsınlar. Alo 153 hattımız önemli. Lütfen bu numaraları kullanıp taleplerimizi iletelim. Yine bizim whatsapp hattımız var. Numarası 0 530 157 3000. Bu hattı İnegöl Belediyesi whatsapp hattı diye vatandaşlarımız telefonlarına kaydederlerse, biz orada sorgu sual sormuyoruz. Yeter ki sorununuzu, adresinizi bildirin biz de çözelim. Orada kimsin, nesin, adın ne, TC numaran ne gibi sorular sormuyoruz. İşi kolaylaştırdık. Niye? Rahatlıkla bize ulaşılsın diye. Bereketli bir kış geçirilmesi temennisiyle herkese teşekkür ediyorum. Çalışma arkadaşlarıma da kolaylıklar diliyorum.?

 Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    10162,29%1,16
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,69% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2389,86% -1,34
  • Ç. ALTIN

    3867,20% -0,50