KISITLI BÜTÇEYE RAĞMEN SÖZLERİMİZİ YERİNE GETİRDİK

KISITLI BÜTÇEYE RAĞMEN SÖZLERİMİZİ YERİNE GETİRDİK

2 dönemdir Kurşunlu’da Belediye Başkanlığı görevini yürüten Erkan Dönmez, 2010 yılında kısıtlı bütçeye rağmen birçok hizmete imza attıklarını belirtirken, 2011 yılında Kurşunlu’yu daha güzel projelerin beklediğini söyledi.

İki dönemdir Kurşunlu Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Erkan Dönmez, kısıtlı bütçeye rağmen 2010 yılında birçok hizmete imza attıklarını belirtirken, bu çalışmalar arasında en çok önemsediği projenin özellikle öğrenciler için büyük tehlike oluşturan yaya kaldırımları olduğunu söyledi. Dönmez, 2011 yılında Kurşunlu’yu daha büyük hizmetlerin beklediğini ifade ederek, seçim yılı olması nedeniyle de bir terslik olmazsa Kurşunlu’yu çok güzel projelerin beklediğini kaydetti.

Söz Verdiğimizi Yaptık

Dönmez, 2010 yılı hakkında yaptığı açıklamalarında Kurşunlu’nun girişinden çıkışın kadar 2 bin 700 metrelik bir alanda gidiş dönüş olmak üzere toplam 5 bin 400 metrelik bir yaya kaldırımı çalışması yapıldığını belirtti. Gerçekleştirmek istediklerini mümkün olduğu kadar hayata geçirseler de, kaynak sıkıntısının zaman zaman her belediyenin olduğu gibi kendilerinin de yaşadıklarını söyleyen Başkan Dönmez, “Ama en güzel projemiz, beldemizdeki iki ilköğretim okulunda eğitim gören çocuklarımız, Anakara yolu dediğimiz ana yoldan okullarına giderken yaya kaldırımı olmadığından bu yol üzerini kullanıyordular. Ve bundan önceki yıllarda 3 çocuğumuzun yaya kaldırımı olmadığından bu bölgede yaşanan trafik kazaları sonucu kaybetmiştik. Kurşunlu’da seçimlerde de söz verdiğimiz gibi bu yaya kaldırımını gerçekleştireceğiz dedik ve yaya kaldırımı, bordür, kilitli parke çalışmasını tamamladık.” dedi.

2011 Yılında Kurşunlu’yu Çok Güzel Projeler Bekliyor

Şu anda Kurşunlu’nun giriş ve çıkışında aydınlatma çalışmaları ve ağaçlandırma çalışmalarının yapıldığını kaydeden Dönmez, “Ağaçlandırma ve ışıklandırma çalışmasını da gerçekleştirdikten sonra, iki tane anayola sıfır olan okullarımızdan çıkan çocuklarımız için harika bir iş yaptığımıza inanıyorum. Bakıyorum artık çocuklarımız kaldırımlarda yürüyorlar, yola inmiyorlar ve tehlike de böylece önlenmiş oluyor. Bunların dışında cadde ve sokaklarımızda düzenlemelerimiz 2010 yılında da devam etti. Ayrıca araç konvoyumuza da yeni araçlar kattık. Yine 2010 yılı içerisinde sosyal etkinliklere ağırlık verdik. Güncel işlerimizi zaman zaman halkımızın doğrultusunda aksatmadan gerçekleştirmeye çalıştık” diye konuştu.  

2010 yılının geride kaldığını dile getiren Dönmez, 2011 yılında Kurşunlu’yu daha güzel projelerin beklediğini ifade ederek, 2011 yılı için hazırladıkları projelerin daha çok, daha güzel şeyler olduğunu söyledi. Dönmez, seçim dönemi olması nedeni ile de bir terslik olmadığı takdirde, 2011 yılında Kurşunlu’yu çok güzel projelerin beklediği açıklamalarında bulundu.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68