www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kitap fuarı öncesi öğrencilere 27 bin kumbara dağıtıldı

Kitap fuarı öncesi öğrencilere 27 bin kumbara dağıtıldı

Kitap fuarı öncesi öğrencilere 27 bin kumbara dağıtıldı

Bu yıl 7’ncisi düzenlenecek İnegöl Belediyesi Kitap Günleri için geri sayım başladı. Organizasyon öncesinde okullarda öğrencilere fuarın tanıtımının yapılması, kitaplarını kendi biriktirdikleri harçlıklarla almaları adına teşvik etmek ve tasarruf duygusunu artırmak adına 27 bin adet kumbara dağıtımı gerçekleştiriliyor.
İnegöl Belediyesi 7. Kitap Günleri 24 Kasım-03 Aralık 2023 tarihleri arasında MODEF Fuar Alanında gerçekleşecek. Organizasyon çerçevesinde; söyleşiler, konferanslar, imza günleri, 1 milyon kitap, seçkin yayınevleri ve birbirinden kıymetli yazarlar İnegöllülerle ile buluşacak. Kitap Günleri öncesi yapılacak etkinliğin tüm okullarda öğrencilere tanıtılması, duyurulması ve aynı zamanda; çocuklarda tasarruf duygusunu arttırmak, kitaba olan ilginin artmasını sağlamak, öğrencilerin kitaplarını kendi biriktirdikleri harçlıklarla almasını teşvik etmek amacıyla okullarda 27 bin adet kumbara dağıtımı gerçekleştiriliyor.
Birikimler kitaba dönüşecek
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kitap Günleri fuarı öncesi İnegöl’de bulunan okul öncesi ve ilkokul düzeyindeki öğrencilere kumbara dağıtımları yapılıyor. Bu çerçevesinde bu yıl 83 okulda toplam 27 bin adet kumbara hediye ediliyor. Bu uygulama ile öğrencilerin kumbaralarındaki birikimlerini İnegöl Belediyesi Kitap Günleri etkinliğinde binlerce kitap arasından seçtikleri kitaplara dönüştürmesi hedefleniyor. Kumbara dağıtımları kısa süre içerisinde tamamlanarak öğrencilerin etkinliğe kadar birikim yapmaları sağlanacak.


  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19