Kıyamet Kopmayacak

Kıyamet Kopmayacak

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Necmi Demir, sandıktan evet de çıksa, hayır da çıksa kıyametin kopmayacağını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Necmi Demir, eşi ile birlikte İshakpaşa İlköğretim Okulu´nda bulunan 1057 numaralı sandıkta oy kullandı.

VATANDAŞIMIZIN HAYIRLISINI SEÇECEĞİNE İNANIYORUZ

Oy kullanma işleminin ardından okul bahçesinde basın açıklaması yapan CHP İlçe Başkanı Necmi Demir, ?Çok güzel ve demokratik bir yarış oldu. Biz CHP olarak görevimizi yaptık. Bütün köyleri ve mahalleleri gezerek hayırı anlattık ve şuanda vatandaşımız sandığa gitti.Sandıktan çıkan sonuca katlanacağız. Evet çıksa da kıyamet kopmayacak,hayır çıksa da kıyamet kopmayacak.Her şey vatan ve millet için, vatandaşımızın hayırlısını seçeceğine inanıyoruz? dedi.

TÜRKİYE´DE HAYIR ÇIKAR

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Demir, ?Yaptığımız araştırmalar ve çalışmalar neticesinde İnegöl´de yüzde 40-41 civarında hayır oyu çıkacağını düşünüyorum, Türkiye genelinde ise yüzde 56,4 hayır oyu çıkacağına inanıyoruz?şeklinde konuştu.

CUMHURİYET PARLAMENTER SİSTEMLE YAŞAYACAK

Çıkacak sonuçların neleri değiştireceğinin sorulması üzerine konuşan Demir, ?Sonuç itibariyle Sayın Başbakanımız yerinde duruyor, Reis-i Cumhurumuz yerinde duruyor, mutlaka ekonomi ve sanayi anlamında her şey devam edecek. Halk memnunsa AK Parti´ye 2019´da tekrar oy verecektir,değilse vermeyecektir. Cumhuriyet yaşayacaktır, Atatürk´ün kurmuş olduğu Cumhuriyetin parlamenter sistem ile yaşayacağına ve önümüzdeki süreçte siyasi partiler bir araya gelerek daha iyi bir anayasa hazırlayacağına inanıyoruz? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07