KIZ MESLEK LİSESİ HAYIRSEVERİNİ ARIYOR

KIZ MESLEK LİSESİ HAYIRSEVERİNİ ARIYOR

Kız Meslek Lisesi’nin derslik sayısının yetersiz kalması nedeni ile İnegöl Kız Meslek Lisesi’ne yeni bir ek bina yapılması gündeme geldi. Kaymakam Aziz İnci, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, okula bir ek bin

24 Kasım Öğretmenler gününün son programı, Cuma akşamı Kız Meslek Lisesi Okul Aile Birliği tarafından okul öğretmenlerine düzenlendi.

Kız Meslek Lisesi’nin yemeğe Kaymakam Aziz İnci, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk’te katıldı.

Nam-ı Farket köftecisinde düzenlenen yemekli programda konuşan Kız Meslek Lisesi Müdiresi Salise Ayhan, “24 Kasım öğretmenler günü nedeni ile düzenlediğimiz yemekte bir araya geldik. Daha önce bir sabah kahvaltısıyla öğretmenler günümüzü kutlamıştık. Okul Aile Birliği’ne bu güzel davet için teşekkür ediyoruz” dedi.

EK BİNAYA İHTİYACIMIZ VAR

Okullarının ek bina ihtiyacından da bahseden Ayhan; “Biliyorsunuz okulumuz eski bir okul. 8 dersliğimiz 8 atölyemiz var. Öğrenci sayımız da bayağı fazla. Burada da hayırseverlerimiz var. Değerli büyüklerimizin de desteği ile biz bir ek bina istiyoruz. 10 derslik bir ek bina, okulumuz için yeterlidir. Okulumuzun bahçesinde gerekli alan da var. Hayırseverlerimizin ve büyüklerimizin bu konuda desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

EK BİNAYI YAPAN HAYIRSEVERİN ADI TÜM OKULA VERİLECEK

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ise, “Biraz önce Müdire hanımın da söylediği gibi, İnegöl Kız Meslek Lisesi derslikleri itibariyle bize yetmiyor. O bölgede de kız öğrencilerimiz var. Okulumuzun hemen yanında da boş alanımız var. O alana 3 katlı 500 metrekare taban alanlı bir ek bina olursa, Kız Meslek Lisemiz adına güzellik olacaktır. Bir hayırsever çıkarsa, sadece 12 derslikli okul değil de var olan okulu da oraya katacağız. Küçük bir yatırımla büyük bir okula isimlerini vermiş olur hayırseverlerimiz. İnegöl’de bunu yapabilecek hayırseverlerimizin olduğunu tahmin ediyorum” dedi.

ÖNÜMÜZDEKİ YIL EK BİNAYI HİZMETE AÇABİLİRİZ

Kız Meslek Lisesinin İnegöl’ün en eski okullarından biri olduğunu anımsatan Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, “İnegöl’de ciddi ihtiyacı karşılıyordu, ikincisi yapıldı ancak şimdi bir ek bina ihtiyacı daha oldu. Demek ki şehrimizde bu potansiyel var. Bunları hallederiz, zor iş değil. Bir gayret gösterirsek, inşallah önümüzdeki yıl eğitim öğretim başlarken yeni binayla birlikte başlayabiliriz. Bu çalışmayı başlatacağız” ifadelerinde bulundu.

İNCİ’DEN OKULLARA ÖĞRETMENLER GÜNÜ ÇAĞRISI

Programda bir konuşma yapan Kaymakam Aziz İnci, büyük bir aile atmosferi içerisinde yemek düzenlendiğini ifade ederek; “Biz İnegöl’de farklı bir terim kullandık, bizim öğretmenler günümüz bir güne sığmıyor. Dolayısıyla biz bunu öğretmenler haftası olarak kutluyoruz. Öğretmenler günüyle ilgili finali biz bu akşam yapmış oluyoruz. Önümüzdeki hafta etkinlik yapmak isteyenler, Öğretmenler günü nedeniyle demesinler, kendilerine başka bir isim bulsunlar” dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07