Kızılay´dan anlamlı iftar

Kızılay´dan anlamlı iftar

Kızılay İnegöl Şubesi yönetimi, İnegöl´ün Ankara yolu çıkışındaki polis bekleme noktasına giderek, nöbetçi polislerle beraber iftar yaptı.

Türk Kızılayı İnegöl Şubesi yönetimi, yanlarına aldıkları iftarlık malzemelerle, Ankara yolu çıkışındaki polis bekleme noktasına giderek, nöbetçi polislerle iftar yaptı. Polis noktasındaki masa ve sandalyeleri açık havaya dizen Kızılay yetkilileri, polislere sürpriz niteliğinde bir iftar organizasyonu düzenledi. Dualar eşliğinde açılan oruç sonrası oluşan samimi ortam dikkatlerden kaçmadı.

İftar yemeği sonrası açıklamalarda bulunan Türk Kızılayı İnegöl Şube Başkanı Varol Yılmaz, ? Kıymetli kardeşlerim, bugün burada İnegölümüzün kıymetli emniyet mensuplarıyla beraberiz. Biz Kızılay yetkilileri olarak, bu kutsal görevi yürüten emniyet mensubu arkadaşlarımızla birlikte iftar etmekten fazlasıyla mutluluk duyuyoruz. Allah C.C mutluluk, sağlık ve huzur içerisinde görev yapmalarını nasip etsin. Mevlam bu sofraları bizlere yeniden nasip etsin diyorum ve buradaki herkese çok teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu.

Haber ve Fotoğraf: M.Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07