Kızılay´dan teşekkür ziyareti

Kızılay´dan teşekkür ziyareti

Kızılay İnegöl Şubesi aracılığıyla Suriye´ye gönderilen iki TIR una sponsor olan İMOTİM Mobilya AVM sahibi Mahmut Yaran ve Donami Mobilya firması sahibi Muzaffer Yılmaz´a Kızılay İnegöl şubesi teşekkür ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Suriye´ye yardım için gönderilen 2 tır dolusu un´a sponsor olan firma sahipleri İMOTİM Mobilya AVM sahibi Mahmut Yaran ve Donami Mobilya sahibi Muzaffer Yılmaz´a yaptıkları yardım için İnegöl Kızılay şubesi tarafından teşekkür ziyaretlerinde bulunarak plaket taktim ettiler.

Konu ile alakalı açıklama yapan Kızılay İnegöl Şube Başkanı Varol Yılmaz; ?Geçtiğimiz ay Suriye´de ihtiyaç duyulan un talebimize duyarsız kalmayan birer tır un yardımında bulunanhayır sever İş adamlarımız İMOTİM sahibi sayın Mahmut Yaran veDonami mobilya firması sahibi Muzaffer Yılmaz beye teşekkür ziyaretinde bulunduk. Un´ların hangi bölgelerde değerlendirildiğini gösteren, Türk Kızılay genel merkezinden gönderilen bir dosya sunduk. Genel merkezimiz adına bir teşekkür plaketi takdim ettik. Önümüzdeki günler Türk Kızılay İnegöl Şubesi olarak birlikte gerek İnegöl´de gerek yurt dışında neler yapılabilir diye istişareyaptık. Ümmetin sorunlarına duyarsız kalmayan hayırseverlerimize çok teşekkür ediyoruz. Rabbim hayırlarını Kabul etsin.? İfadelerini kullandı.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07