www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kızılay’dan çikolatalı teşekkür

Kızılay’dan çikolatalı teşekkür

Elazığ depreminde zarar gören depremzedelere yardım eden öğrencilere Türk Kızılay’ı İnegöl şubesi tarafından, çikolata ve takvim hediye edilerek teşekkür edildi.

Elazığ’ın Sivrice İlçesi merkezli meydana gelen deprem nedeniyle zarar gören depremzedeler için tüm Türkiye seferber olurken, İnegöl İshakpaşa İlköğretim Okulu öğrencilere de Türk Kızılay’ı aracılığı ile bölgede ki depremzedeler için harçlıklarından yaklaşık 9bin TL para topladı. Toplanan paralar Türk Kızılay’ı İnegöl Şubesi tarafından teslim alınarak bölgeye gönderildi.

Türk Kızılay İnegöl Şubesi depremzedelere yardım eden ilkokul öğrencilerine teşekkür ziyaretinde bulundu. Öğrencilere şube yetkilileri tarafından çikolata ve Kızılay takvimi hediye edildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Türk Kızılay İnegöl Şube Başkanı Varol Yılmaz, “Elazığ’da meydana gelen depremin ardından tüm Türkiye depremzede kardeşlerimiz için seferber oldu. İnegöl’de ki hemşerilerimiz de bu konuya duyarsız kalmadı. İshakpaşa İlkokulu öğrencileri de topladıkları yardımları bizlerin aracılığı ile bölgeye gönderdi. Bizde Türk Kızılay’ı İnegöl Şubesi olarak öğrenci kardeşlerimizin duyarlılığı için teşekkür etmek istedik. Kendilerine çikolata ve Kızılay takvimimiz hediye ettik.” dedi.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22