KIZILCIKLI; ERBAKAN EZİLENLERİN SESİYDİ

KIZILCIKLI; ERBAKAN EZİLENLERİN SESİYDİ

AK Parti Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, “Erbakan ezilmiş, hakir görülmüş kitleleri sahiplenmiş, onların sesi olmuş bir büyüğümüzdü. Birçok siyasetçinin yetişmesinde de emeği olan Sayın Erbakan’ı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisin

Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan’ın vefatı sonrasında AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Selim Sait Terzioğlu’nu ziyaret ederek başsağlığında bulunan milletvekili Sedat Kızılcıklı, Erbakan’ın sadece bilim adamı olarak değil, özellikle başbakanlığı döneminde bir siyaset adamı olarak Türkiye’ye büyük hizmetler verdiğini hatırlattı. Milletvekili Kızılcıklı, “Sayın Erbakan, bir siyasi partiyi sıfırdan iktidara taşımış, Türk siyasetinde çok önemli bir misyonu üstlenmiş, hatta ezilmiş, hakir görülmüş kitleleri sahiplenmiş, onların sesi olmuş bir büyüğümüzdü. Birçok siyasetçinin yetişmesinde de emeği olan Sayın Erbakan’ı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Tüm Türkiye’nin başı sağ olsun” diye konuştu.

Taziye ziyaretinden dolayı AK Parti Teşkilatı’na teşekkür eden SP Bursa İl Başkanı Selim Sait Terzioğlu ise “Acımız büyük ve AK Parti İl Yönetimi’nin bu acıyı paylaşıyor olması bizler açısından oldukça anlamlı. Liderimiz Sayın Necmettin Erbakan, yeri doldurulamayacak bir liderdi. Türk milleti onu unutmayacaktır” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54