KIZILÖZ YUVAYA DÖNDÜ

KIZILÖZ YUVAYA DÖNDÜ

Acıbadem Voleybol Ligi için hazırlıklarını sürdüren İnegöl Belediyespor, 2 sezon önce Turuncu-Lacivertli formayı terleten pasör Hakan Kızılöz’le yeniden anlaştı.

Acıbadem Voleybol 1. Ligi’nde kalıcı olabilmek için transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren İnegöl Belediyespor, 2 sezon önce kadrosuna bulundurduğu ve daha sonra Düzce Belediyespor’a transfer olan pasör Hakan Kızılöz’le yeniden anlaştı. 2012-2013 sezonunda Düzce Belediyespor forması giyen Hakan Kızılöz, dün kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreniyle kendisini Turuncu-Lacivertli Belediyespor’a bağlayan imzayı attı.

6. TRANSFER

İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan İnegöl Belediyespor Başkanı Adem Tayyar, “Bugün 2 dönem önce İnegöl Belediyespor formasını giyen, pasör mevkiinde oynayan Hakan Kızılöz kardeşimizle İnegöl Belediyespor adına anlaşma sağlamak suretiyle Allah nasip ederse bundan sonra Acıbadem Voleybol 1. Ligi’nde Hakan kardeşimiz Belediyespor’u ligde temsil edecek. Kendisine hayırlı uğurlu olsun diyorum, Allah mahcup etmesin diyorum. Bizim yaptığımız teklifi kabul ettiği için kendisine teşekkür ediyorum. İnegöl Belediyespor bu manada transferde altıncı sayıya ulaştı” dedi.

HEDEFTE 2 YABANCI VAR

Yabancı transfer konusunda sorulan soruyu cevaplayan Tayyar, “Nasip olursa önümüzdeki günlerde de diğer transferlerle alakalı sizleri bilgilendireceğiz. Gündemimizde yabancı transferi var. Bir aksilik olmazsa 2 tane yabancı almayı planlıyoruz. Ancak bu alacağımız sporcularla alakalı şuanda görüşme aşamasındayız. Belki önümüzdeki hafta bunu sonuçlandıracağız” ifadelerini kullandı.

İNEGÖL BENİM EVİM GİBİ

Tekrar İnegöl’e dönmekten çok mutlu olduğunu belirten Hakan Kızılöz ise, “Burası benim evim gibi. Çünkü burada salon çalışanından en büyük başkana kadar herkes bir aile sıcaklığında. Sporculara olan ilgi sporcu-yönetici değil ağabey-kardeş ilişkisi gibidir. Başkanıma yöneticilerime herkese çok teşekkür ederim. İnşallah İnegöl Belediyespor, 1. Voleybol Ligi’nde hak ettiği yerde olacaktır” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00