www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KIZMAZ EMEKLİYE AYRILDI

KIZMAZ EMEKLİYE AYRILDI

İnegöl´de eğitim camiasının sevilen isimlerinden Kocatepe İlköğretim Okulu Müdürü Erdoğan Kızmaz, emekliliğini sosyal medya üzerinden duyurdu.

 

Aynı zamanda Manavlar Derneği Başkanlığı görevini yürütmekte olan Kızmaz, son olarak Alanyurt Kocatepe İlköğretim Okulu´nda müdürlük yapıyordu. Kızmaz, emekliliğini sosyal medya hesabından duyurdu.

?ÖNEMLİ OLAN HOŞ BİR SEDA BIRAKABİLMEKTİ?

Kızmaz yayınladığı mesajında; ?18 Kasım 1986 tarihinde Adıyaman-Yazıca Köyü´nde başladığım öğretmenlik mesleğime, İnegöl Kurşunlu Cumhuriyet ilköğretim Okulu,Vehbi Koç İlköğretim Okulu, İshakpaşa İlköğretim Okulu,Gazipaşa İlköğretim Okulu,İlçe Milli Eğitim Şube, Kocatepe İlköğretim Okulu Müdürlükleri görevlerinde bulundum. 02.02.2016 tarihinde (dün) kamudaki görevimi emekliye ayrılarak sonlandırdım. İlk günden bugüne kadar çalıştığım amirlerime, mesai arkadaşlarıma, okul aile birliği başkan ve yöneticilerimize, tüm velilerimize,öğrencilerime,her zaman yanımızda yer alan güzelliklerde bizleri destekleyen İnegöllü hemşehrilerime, beni yokluklar içinde okutan rahmetli babama ve anneme, eşime ve çocuklarıma, kardeşime, eşine ve yeğenlerime İnegöl´ümüzün güzide basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Allah arzı olsun, hakkınızı helal edin. Önemli olan bu gök kubbede hoş bir sada bırakabilmekti? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71