?KOCAAĞA´ 10 YAŞINDA

?KOCAAĞA´ 10 YAŞINDA

2006 yılında kurulan ve kurulduğu günden bu yana büyümesini ve gelişimini hızla sürdüren Kocaağa Sigorta, 10. yılını kutluyor.

 

2006 yılında Güven Sigorta ismiyle İnegöl´de hizmet vermeye başlayanKocaağa Sigorta, 2016 yılında 10. yaşında toplamda 2 şubesi ve 20 bini aşkın müşterisi ile İnegöl sigortacılık sektörünün lideri konumunda bulunuyor.

?20 BİNİ AŞKIN MÜŞTERİYE HİZMET VERİYORUZ?

Kocaağa Sigorta firma sahibi Rıdvan Kocaağa, 10´un yıl kutlamalarına ilişkin yaptığı açıklamada, ?Kocaağa Sigorta, 6 Nisan 2006 yılında Güven Sigorta acenteliğiyle kurulmuş bir firmadır. İnegöl´de ve Bursa bölgesinde acentelik faaliyetinde bulunmak üzere kurulan firmamız Güven Sigorta acenteliği ile başlangıçta 1 müdür ve 1 personelle faaliyete geçmiştir. Henüz ilk adımı attığımız günden itibaren, ilerleyen zamanlarda şirketimizin daha gelişimi, daha hızlı büyümesi için bu yola çıktığımızı, uzun bir yol gitmek istediğimizi biliyorduk.O günlerde bu kadar müşteriye hizmet edebileceğimizi bilirken, hatalarımızın ve amatör bir heyecanla başladığımızın farkındaydık. Groupamaacenteliği ile 2´ye çıkardığımız acentelik sayımızı bugün 2016 yılına geldiğimizde 11 tane elemental şirket, 1 sağlık ve 1 tane bireysel emeklilikle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. İnegöl´de faaliyette bulunan firmamız 1 merkez ve 1 çarşı şubemiz olmak üzere merkezde 14, çarşıda ise 2 teknik personeli ile sigortacılık faaliyetlerini devam ettiriyor. Hali hazırda elementalbranş, bireysel emeklilik ve sağlık olmak üzere tüm sigortacılık branşlarında faaliyet gösteriyoruz. İnegöl başta olmak üzere Bursa ve çevre ilçeler ile birlikte Türkiye´nin çeşitli illerinde müşterilerimiz mevcuttur. İnternet sigortacılığı satışına da önem vererek daha geniş kitlelere hizmet vermek amacıyla farklı çalışmalar yapıyoruz. Firmamız şuanda 20 bini aşkın müşteriye hizmet vermektedir. Önceliğimiz kalite ve müşterilerimizin kötü günlerinde yanlarında olacak ekiplerimizi bu anlamda geliştirerek sürekli daha iyi ve güzel hizmet sağlamaktır? dedi.

İLK MÜŞTERİLERİNE HALEN HİZMET VERİYOR

?2006 yılında ilk başladığımız günlerde çalışmaya başladığımız bireysel ve kurumlarla hala daha çalışıyor olmamız bizim bugün doğru yolda ilerlediğimizin bir kanıtıdır? diyerek konuşmasını sürdüren Kocaağa, ?Bizim için en güzel kanıt budur. Bundan sonraki hedefimiz 10 yıldan bu yana çalıştığımız müşterilerimizle daha ileriki dönemlerde 20. ve 30. yıllarımızda da çalışır olmaktır. Kocaağa Sigorta´nınönceliği; kaliteli hizmet ve müşterilerine doğru yaklaşımdır. Doğru fiyatla en uygun ve ihtiyaç duydukları poliçeyi satmayı hedefliyoruz. Bu açıdan da sürekli kendini geliştiriyor ve yeniliyor. Kocaağa Sigorta´nın 10 yıl önce yola çıkarken aldığı bazı kararlar hala aynı istikrar ve ölçüde sürekliliğini devam ettiriyor. Kocaağa Sigorta önümüzdeki günlerde de müşterilerine her türlü hizmeti vermek için elinden geleni yapacaktır. 10 yılı doldurmuş olan müşterilerimize bu yıl içerisinde özel sürprizlerimiz olacak. Bu müşterilerimizin bilgileri bizde. Dolayısı ile kendilerine sürpriz olarak sunulacaktır. Bu bağlamda firmamızın 10 yılını doldurmuş olması nedeniyle bize destek veren, yanımızda bu hizmetleri sağlamamıza sebep olan tüm müşterilerimize teşekkürü bir borç biliyor ve onlara her zaman daha iyi hizmeti sunmak adına çalışacağımızı taahhüt ediyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,36% -0,34
  • EURO

    34,70% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2397,21% -1,04
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22