www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

KOCAELİ SPONSORU KAPLAN İNŞAAT

KOCAELİ SPONSORU KAPLAN İNŞAAT

2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor´un hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Kocaeli Birlikspor maçının deplasmansponsorluğunu Kaplan İnşaat üstlendi.

 

İnegölspor Tanıtım ve Halka İlişkiler Sorumlusu Cihan Sevinç, Kaplan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salim Kaplan´ı ziyaret ederek teşekkür etti.

ÇIKIŞIMIZI DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ

Ziyarette konuşan Kaplan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salim Kaplan, Koceali Birlik maçının deplasman sponsorluğunu üstlendiklerini belirterek, ?İnegölspor´umuza Kocaeli Birlik karşısında başarılar diliyoruz. İnşallah ikinci yarı yakaladığımız çıkışımızı deplasmanda da sürdürürüz ve hak ettiğimiz yerlere biran önce çıkarız. İnegölspor´umuz Ziraat Türkiye Kupası maçında özellikle Süper Lig ekipleri Konyaspor ile Kayserispor´a karşı başa baş mücadele ederek bizleri gururlandırdılar. İnşallah ligde de alacakları sonuçlar ile bizi sevindirmeye devam ederler. Kaplan İnşaat olarak Kocaeli Birlik deplasman sponsoru olduk. Elimizden geldiği kadar gerek İnegöl Belediyespor gerekse de İnegölspor´a hem maddi hem de manevi olarak destek vermeye çalışıyoruz. Tüm ilçe halkımızı da İnegöl´ün reklam yüzü olan bu güzide iki kulübümüze destek verme davet ediyoruz. İnegölspor´umuza tekrar Kocaeli Birlik karşısında başarılar diliyorum? dedi.

 

KAPLAN´A TEŞEKKÜR

Tanıtım ve Halka İlişkiler Sorumlumuz Cihan Sevinç ise desteklerinden dolayı Kaplan´a teşekkür ederek, ?İnegöl´deki iş adamlarımız İnegölspor´umuzu gerek maddi gerekse de manevi olarak yalnız bırakmıyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Kocaeli Birlik deplasman sponsorluğunu üstendikleri için Kaplan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salim Kaplan´a yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum. İnşallah deplasmandan galibiyetle dönerek asıl bulunmamız gereken üst sıralara çıkarız? ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından Sevinç, Kaplan´a İnegölspor forması hediye etti.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25