www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kocatepe Okulundan Mehmetçiğe Destek

Kocatepe Okulundan Mehmetçiğe Destek

Alanyurt Kocatepe Orta Okulunda okuyan 1380 öğrenci Mehmetçiğe destek vermek amacıyla okul bahçesinde aynı anda asker selamı vererek hep bir ağızdan Barış Pınar hareketinde ordumuzun yanındayız diyerek bağırdılar.

Barış pınar harekatının başlamasıyla birlikte Türkiye´nin her yerinde Mehmetçiğimize destek ve moral vermek için çeşitli etkinlikler düzenleniyor. İnegöl´de bulunan Kocatepe Ortaokulunda okuyan 1380 öğrencide okul bahçesinde toplanarak askerlerimize selam verip hep birlikte Barış Pınar hareketinde ordumuzun yanındayız diyerek bağırarak destek verdiler. Öğrenciler yaptıkları anlamlı etkinlikte ortaya güzel renkli görüntüler çıkardılar.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kocatepe ortaokulu müdürü Mahsuni Canbay şunları söyledi;?Bildiğiniz gibi şanlı Türk ordumuz sınırlarımızın ötesinde Suriye´de Türk sancağını dalgalandırmak ve oradaki mazlumlara yardım etmek için oradaki PKK unsurlarını yok etmek için vazifesini yapmak için orada bulunmakta. Bizde oradaki Mehmetçiğimize Kocatepe Ortaokulu olarak 1380 öğrencimizle beraber asker selamı yapıp oradaki Mehmetçiğimize asker selamı gönderdik. Onlara moral vermek onların yanında olduğumuz mesajı vermek için bugün bu etkinliği yaptık.? Diye konuştu.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02