www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Kocatepe´den farkındalık çağrısı

Kocatepe´den farkındalık çağrısı

Alanyurt Kocatepe Ortaokulu´nda eğitim gören1500 öğrenci,?Maskeni Giy, Lösemili Çocuklara Sahip Çık? sloganı kapsamında 2-8 Kasım Lösemi Haftası münasebetiyle maske giyerek okula geldiler.

2-8 Kasım Lösemi Haftası kapsamında farkındalık oluşturmak isteyen Alanyurt Kocatepe Ortaokulu, eğitim gören 1500 öğrencinin katılımı ile program gerçekleştirdi. Öğrencilerin tamamı Lösemi maskesi giyerek okula geldiler ve Lösemili çocuklara destek mesajları verdiler.

 

MÜCADELELERİNDE YANLARINDAYIZ

Programla ilgili konuşan Alanyurt Kocatepe Ortaokulu Müdürü Mahsuni Canbay, ?2-8 Kasım Türkiye´de Lösemi Vakfı tarafından Lösemi Haftası olarak kutlanıyor. Hem ülkemizde hem dünyada bu 2-8 Kasım Lösemi Haftası olarak belirlenmiştir. Türkiye´deki bütün kamu kurum ve kuruluşları, STK´lar da bu haftayla ilgili değişik çalışmalar yapıyorlar. Biz de okulumuzda Lösemi Haftası ile ilgili bir takım çalışmalar yaptık. Öncelikle Bursa Lösemi Derneği yönetiminden arkadaşlarımızı buraya getirerek okulumuzdaki öğrenci ve öğretmenlerimize sunumlar yaptırdık. Sınıflarımızda öğretmenlerimiz çocuklarımıza Lösemi hastalığıyla ilgili tanıtıcı bilgiler verdiler. Bugün de ilkokulumuzdaki bin 500 öğrencimize Lösemi Vakfının belirlemiş olduğu parolayı kullanarak maske giydirip toplumsal farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz. Bu maskeyleLösemi Vakfının ?Maskeni Giy, Lösemili Çocuklara Sahip Çık´ parolasını hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Lösemi hastalığı ile mücadele eden tüm çocuklarımıza Allah´tan acil şifa diliyorum. Herkesi onlara sahip çıkmaya davet ediyorum? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87